Fenerbahçe'de Aykut Kocaman İddiası! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman İddiası!

Fenerbahçe\'de Aykut Kocaman İddiası!

Habertürk Gazetesi spor yazarı Serdar Ali Çelikler yazısında, Fenerbahçe'de Aykut Kocaman operasyonu için start verildiğini iddia etti.

04.02.2017 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Habertürk Gazetesi spor yazarı Serdar Ali Çelikler yazısında, Fenerbahçe'de Aykut Kocaman operasyonu için start verildiğini iddia etti...



İşte o yazı:

"Son 5 yıldır söylediklerimi tekrarlayayım: Aziz Yıldırım'ın vizyonu ve misyonu bitmiştir. F.Bahçe için verebileceği bir şey kalmamıştır. Araya 3 Temmuz operasyonu girmese belki de bugün başkan değildi. Neyse derdim tekrar tekrar eski defterleri açmak değil. Görüşüm buydu ve bu görüşümü dile getirdiğim olağan dönemlerde taraftarın büyük çoğunluğu benim gibi düşünmüyordu.



3 TEMMUZ SONRASI GÜÇ EL DEĞİŞTİ



Ama 3 Temmuz operasyonu sonrası güç taraftara geçti. Bu yeni durumu analiz edemeyen, hala eski tip yöntemlerle kulüp yönetebileceğini sanan Aziz Bey, taraftarı tarafından da terk edildi. Bu tezlerimi de daha önce yazmış ve taraftarın stada gitmeyeceğini öne sürmüştüm. İddia ediyorum seneye de gitmeyecekler. Çünkü Azizbahçe haline gelen F.Bahçe futbol takımı yönetimine inanmıyorlar. Derdim bu tezlerimin de doğrulanmış olması değil.



YILDIRIM'IN GÜCÜ OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI



Aziz Yıldırım'ın artık gücünün olmadığı ortaya çıktı. Eskiden Yıldırım, "Federasyon ve seçim" kelimelerini aynı cümlede kullansa yer yerinden oynardı. TFF koridorları sallanır, en az 4 kulüp açıklama yapıp Fenerbahçe'nin yanında saf tutardı. Eskiden Yıldırım, "Bu ihale iptal edilmeli. Paralarımız artmalı" dese en az 5 kulüp "F.Bahçe ile birlikteyiz" derdi. Tıpkı 5 yıl önce Kulüpler Birliği Başkanı sıfatıyla ihaleyi 400 milyon dolara çıkardığı günler gibi.



İKİ ÇIKIŞIN DA KARŞILIĞI YOK



Bugün bu kadar önemli 2 çıkışın da bir karşılığı yok. Karşımızda Yusuf Namoğlu'nu bile yiyememiş bir F.Bahçe duruyor. F.Bahçe, her şeye tahammül eder ama 'güç'süzlüğe asla...



TARAFTAR KENDİSİNE İNANMIYOR



Çünkü Yıldırım'ın arkasında artık o muazzam taraftar gücü yok. Çünkü taraftarı artık kendisine inanmıyor, bu büyük potansiyelin önünde bir engel olduğunu düşünüyor. Bunun da en çok kendisi farkında. O yüzden de kendisine seçim kazandıracak 4.500 'kongrebaz'a oynuyor.



TARAFTAR YENİ BAŞKANI BEKLİYOR



Bu taraftar başkanını çoktan seçti. Herkes yeni başkanını bekliyor. Aziz Bey artık kongresinin başkanıdır. Evet, başkanı onlar seçiyor elbet. Ama sadece 4.500 kongrebaz ile koca bir camianın yönetilemeyeceğini de en iyi Yıldırım'ın kendisi bilir.



KOCAMAN'I GETİRME OPERASYONU BAŞLADI



Belli oldu. Advocaat'ı da yeme hamlesi başladı. Rıdvan Dilmen, daha önceki tüm yabancı hocalara yaptığı; ama arkadaşları Kocaman ve Kartal dönemlerinde imtina ettiği "Ben olsam yollarım" yazılarına start verdi. Aziz Yıldırım ve Ali Yıldırım'ın gazete muhabirleri, Aykut Kocaman güzellemelerine başladı. Başkan son 2 hitabında hakem hataları şikayetinden bahsederken "Aykut Hoca" deyiverdi.



ADVOCAAT YÖNETİMDEN MEMNUN DEĞİL



Advocaat da yönetiminden memnun değil, gün gibi ortada.. Belli oldu, yakında Ali Yıldırım-Aykut Kocaman'lı yeni futbol yönetimi göreve geliyor demektir. Sadece şunu merak ediyorum. " Futbol'un da Obra'sını bulduk. Adam gibi adam" dedikleri Advocaat'ın arkasından nasıl "Aslında yaramaz adamdı" haberi yaptıracaklar?



ADAMA SORMAZLAR MI?



Fikret Orman ciddi formsuz günler geçiriyor. Son basın toplantısı tam anlamıyla fiyaskoydu. Q7 ile ilgili Aziz Yıldırım'a mektup gönderen avukat bayanı yetkisiz menajer olmakla suçluyor ki, haklı.. Ama kendisi de Mehmet Ekici'nin ablaları ile görüştüğünü söylüyor. Adama sormazlar mı: "Başkan, Ekici'nin ablaları yetkili menajer mi?" Ayrıca "Eto'o ile ilgili Antalya'nın sizi şikayet etmişliği yok mu?" diye...

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Aykut Kocaman İddiası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement