Sow Fenerbahçe'de Kalıyor - Son Dakika
Spor

Sow Fenerbahçe'de Kalıyor

Fenerbahçe ile mevcut sözleşmesi 2016'da bitecek olan Sow ile yeni sözleşmenin kısa bir süre içinde yapılacağı öğrenildi.

15.05.2014 07:59  Güncelleme: 08:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe’de hareketli günler yaşanıyor. Sezonun bitmesine bir maç kaldı ama sarı-lacivertliler kadro planlaması için somut adımlar atılmaya başlandı bile. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular tatile çıkmadan çok önemli bir imzayı da attırmak üzere.

Görüşmeler olumlu sonuç verdi

Sözleşmesi gereği yeni sezondaki alacağı 1.4 milyon Euro alan Fenerbahçe’nin Senegalli golcüsü Moussa Sow ile yapılan sözleşmeler olumlu sonuç verdi. Sarı-lacivertlilerle mevcut sözleşmesi 2016’da bitecek olan Sow ile yeni sözleşmenin kısa bir süre içinde yapılacağı öğrenildi.

Ufak bir zam alacak

Yeni sözleşme sonrasında Moussa Sow’un yıllık ücretinde de zam yapılacak. Yapılan görüşmelerde yeni anlaşma karşılığında yıllık 1.8 milyon Euro isteyen yıldız golcünün talebi kabul edildi. Sow’a ayrıca sözleşmesinin kalanından doğan kazancı da verilecek.

Tekliflere sıcak bakılıyor

Öte yandan, Fenerbahçeli yöneticiler Sow için Avrupa’dan gelecek tekliflere de açık. Daha önceki açıklamalarında Premier Lig’de gönlünün olduğunu söyleyen 28 yaşındaki golcü için Rusya’dan da teklifler var. Aziz Yıldırım, Sow’a 15-16 milyon Euro arasında bir bonservis teklifi gelirse oyuncunun satılması konusunda onay verecek.

Sow Fenerbahçe\'de Kalıyor
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Sow Fenerbahçe'de Kalıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement