Fenerbahçe'de Benzia, TFF Listesine Dahil Edilmedi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Benzia, TFF Listesine Dahil Edilmedi

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Ligin kalan haftaları için Türkiye Futbol Federasyonuna verdiği listede Yassine Benzia yer almadı

05.02.2019 15:48  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin Süper Ligin kalan haftaları için TFF'ye verdiği listede futbolcu Yassine Benzia bulunmuyor.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre ligin geri kalan haftaları için TFF'ye 28 kişilik oyuncu listesi gönderildi.

Listede, sezon başı Fransa'nın Lille takımından kiralanan Cezayirli orta saha oyuncusu Benzia'ya yer verilmedi.

BENZİA LİG MAÇLARINDA FORMA GİYEMEYECEK

Bu sezon 22 resmi maçta forma giyen Benzia, sarı-lacivertlilerin Süper Lig'de oynadığı son 2 karşılaşmaya da ilk 11'de başlamıştı. TFF'ye verilen liste doğrultusunda Benzia, sezonun kalan bölümünde lig maçlarında forma giyemeyecek.

Sarı-lacivertlilerde ayrıca sakat futbolcular Tolga Ciğerci ve Erten Ersu da listeye dahil edilmedi. Carlos Kameni de sezonun ilk bölümünde olduğu gibi yine kadroya alınmadı.

Berke Özer, Ferdi Kadıoğlu ise TFF listesine bildirilmemesine rağmen genç oyuncu listesinde yer aldıkları için ligde görev alabilecek.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN TFF'YE BİLDİRDİĞİ KADRO:

Volkan Demirel, Harun Tekin, Andre Ayew, İslam Slimani, Michael Frey, Jailson, Mehmet Topal, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Ekici, Oğuz Kağan Güçtekin, Victor Moses, Miha Zajc, Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar, Alper Potuk, Mahsun Çapkan, Burak Albayrak, Tolgay Arslan, Deniz Yılmaz, Martin Skrtel, Roman Neustaedter, Mathieu Valbuena, Nabil Dirar, Mauricio Isla, Roberto Soldado, Eljif Elmas.

Fenerbahçe\'de Benzia, TFF Listesine Dahil Edilmedi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Benzia, TFF Listesine Dahil Edilmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Fbli: Yapılan büyük bir hata neustadner in alindigi kadroya son haftalarin en iyisini almamak akil karı değil 10 1 Yanıtla .... : keşke ikiside alınmasaydı 2 1 fatih ekinci: bence de hata,haklısın.Neustadter,Ayew varken ve son iki haftada eskiye göre hem fizik olarak hem mental olarak güçlenmiş ve oynarken bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.... 2 0
  • .....: YAZIK OLMUŞ 1 2 Yanıtla
  • öyle biri: buna kadar ayew i alma neuştaderi alma sülemaniyi alma.yokya bunlardan cacık olmaz 1 1 Yanıtla
  • Ali baba: Çok isabetli karar 0 1 Yanıtla
  • Cengiz : Volkan Harun Skrtel Moses Ekici. Serdar Aziz Sadık. İsla Soldado eljif Valbuena. Kalsın gerisi gitsin Forvete Kevin Prince boateng Stoper e Eliaguim Mangala alınsın 1 0 Yanıtla Cengiz: Bu iki oyuncu hem kaliteli hem ucuza alınır takımada faydalı olurlar moses gibi kaliteli bir kanat oyuncusu bir kaliteli orta saha 0 0

Advertisement