Fenerbahçe'de derbi sonrası 5 isimle daha yollar ayrılacak - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de derbi sonrası 5 isimle daha yollar ayrılacak

Fenerbahçe'de takıma katılan oyuncuların ardından yolların ayrılacağı isimler de ortaya çıktı. Galatasaray derbisinin ardından başta Serdar Aziz olmak üzere bazı isimler, transfer dönemi bitene kadar takımdan gönderilecek.

28.09.2020 10:35  Güncelleme: 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadrosunda yeniden yapılanmaya giden ve şimdiye kadar 14 futbolcu transfer eden Fenerbahçe'de ayrılıklar da devam edecek. Galatasaray derbisi öncesi de bunun sinyalleri geldi.

Tecrübeli savunma oyuncusu Serdar Aziz, sakatlığı olmamasına rağmen kadroya alınmaması gözlerden kaçmadı. Özellikle maaşında indirim talep edilen Serdar Aziz'in kadroda düşünülmemesi ayrılığın kesinleştiği şeklinde yorumlandı.

Fenerbahçe'de derbi sonrası 5 isimle daha yollar ayrılacak

DIRAR, RODRIGUES, FREY VE ALLAHYAR'A YOL GÖRÜNDÜ

Serdar Aziz dışında Nabil Dirar, Garry Rodrigues, Michael Frey ve Allahyar'a da derbi kadrosunda yer verilmedi ve bu isimlerin kadroda düşünülmediği belirtildi.

Transferlere 5 Ekim'e kadar devam edecek sarı-lacivertlilerde kadroda olmayan isimlerle kısa süre içinde vedalaşılması bekleniyor. Fenerbahçe böylece hem bonservis bedeli kazanacak hem de maaş bütçesinde ciddi bir boşluk yaratacak.

Bu zamana kadar Fenerbahçe'de Tolgay, Zajc, Mevlüt, Alper, Hasan Ali, Mehmet Ekici, Falette ve Vedat Muriç gibi isimlerle yollar ayrılmıştı.

(Milliyet)

Fenerbahçe'de derbi sonrası 5 isimle daha yollar ayrılacak
Fenerbahçe\'de derbi sonrası 5 isimle daha yollar ayrılacak

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de derbi sonrası 5 isimle daha yollar ayrılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • andsmero: FENEVDEN NEFRET EDİYORUM 15 70 Yanıtla FB: Halbuki biz seni çok seviyorduk... (çok taaaaa tınnnnn) 29 9 54: Bende senden ve senin zihniyetinden iğrenç varlık 16 2 CERMIL: ACABA NEDEN 4 0
  • laz ziyaaa: SEN ŞAMPİYON OLAMAZSSSIN FENERRR DAAA 11 43 Yanıtla Laz kafaya cevap: Ula laz Ziya denen kafasız saat 12yi geçti kafan durdu sesini çıkarma bence 0 0 Gariban : Ziyaaaaaaaa 0 0
  • tunç06: SON İKİ SEZONA GÖRE TAKIM İYİ EROL ADAM EDER AMA ŞAMPİYONLUK ZOR... 10 8 Yanıtla
  • Kazipire: Galatasaraylıyım ama fener bu sene şampiyon olur 4 4 Yanıtla
  • Aziz başkanı arıyoruz.: Fener bahçeliyim ama bu sene ipi gs göğüsler. Gelecek sezonda şamp. Olamayız Takım yaşlı olduğunfan kadro yine değişir. Geçmiş olsun. 3 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement