Fenerbahçe'de Erol Bulut'tan ilk idmanda mesaj: Ben yok, biz olacağız - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Erol Bulut'tan ilk idmanda mesaj: Ben yok, biz olacağız

Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine başlayan Erol Bulut, takımının başında ilk antrenmanına çıktı. Yapılan antrenman öncesi oyuncularıyla toplantı yapan Bulut, "Bugünden itibaren birlikte çok zaman geçireceğiz. 'Ben' kelimesini bundan sonra kullanmayacağız. Biz olacağız. Biz olduğumuz sürece başarılı oluruz" ifadelerini kullandı.

09.08.2020 08:00  Güncelleme: 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

F. Bahçe, yeni sezon hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde başladı. Teknik direktör Erol Bulut yönetimindeki idmanda yeni transferlerden Filip Novak, ülkesindeki karantina şartlarından dolayı antrenmanda yer almazken, Gökhan Gönül, Mert Hakan, Barış Sungur ve Caner Erkin ise çalışmaya katıldı. Transferlerde önemli rol oynayan ve sportif direktör olması beklenen Emre Belözoğlu'nun ise takımın dünkü çalışmasında yer almaması dikkat çekti.

"DİSİPLİN ÖNEMLİ"

Teknik direktör Bulut, gerçekleştirdikleri idman öncesinde yaptığı toplantıda futbolcularına, "Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bugünden itibaren birlikte çok zaman geçireceğiz. 'Ben' kelimesini bundan sonra kullanmayacağız. Biz olacağız. Biz olduğumuz sürece başarılı oluruz. Saygı ve disiplin benim için çok önemli. Hepimiz birbirimize, buradaki profesyonellere ve personele saygılı olacak. Futboldan para kazanıyoruz, futbolun tüm unsurlarına ve tabii ki Fenerbahçemize saygı duyacağız. Hepinize başarılar ile dolu bir sezon diliyorum" şeklinde konuşma yaptı.

Oğuz Kağan Güçtekin, Michael Frey ile Zanka da kiralandıkları takımlardan döndü. Bu isimlerin durumları henüz netleşmedi. Öte yandan yurt dışından dün dönen Garry Rodrigues için idman saati değiştirildi ve 18.15'e alındı.

F.BAHÇE BARIŞ'I AÇIKLADI

F.Bahçe, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Barış Sungur'u resmen renklerine bağladığını duyurdu. Sarı lacivertliler, 3. Lig ekiplerinden 1928 Bucaspor'da oynayan 18 yaşındaki forvet ile 5 sezonluk sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada "Futbolcumuza şimdiden hoş geldin diyor ve çubuklu forma altında nice başarılar diliyoruz" denildi.

Fenerbahçe\'de Erol Bulut\'tan ilk idmanda mesaj: Ben yok, biz olacağız
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Erol Bulut'tan ilk idmanda mesaj: Ben yok, biz olacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Aziz yıldırım: Erolda fiyasko çıkar sene sonu Ali koça by by 3 0 Yanıtla
  • x: o lafları çok duyduk hep öyle derler 0 2 Yanıtla
  • Deniz Varol: Ben de BİZ de yok olacak zamanla..Ersunun başaramadığını sen mi yapacan alamanyalı Erol 1 0 Yanıtla
  • tunç06: hadi bakalım işin zor hoca emre var ..caner gökan geldi yani üç ayak var sen? 1 0 Yanıtla

Advertisement