Fenerbahçe'de Ersun Yanal, Kayserispor maçında yok - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Ersun Yanal, Kayserispor maçında yok

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, gribal enfeksiyon nedeniyle Kayserispor maçında takımın başında yer alamayacak.

14.01.2020 20:06  Güncelleme: 20:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de Kayserispor maçı öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Takımla birlikte Kayseri'ye giden Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, yüksek ateş şikayeti nedeniyle Kayserispor maçında takımın başında yer alamayacağı açıklandı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Sağlık ekibimiz, ağır gribal enfeksiyon geçiren ve ateşi yükselen Teknik Direktörümüz Ersun Yanal'ın maça çıkmaması yönünde karar verdi." ifadelerine yer verildi. Yanal karşılaşmayı soyunma odasından takip ederken takımın başında yardımcı antrenör Volkan Kazak yer aldı.

Fenerbahçe'de Ersun Yanal, Kayserispor maçında yok
Fenerbahçe\'de Ersun Yanal, Kayserispor maçında yok

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Ersun Yanal, Kayserispor maçında yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • bordo mavi: her ne kadar sikeci bir takimin basinda olsan da gecmis olsun... 4 6 Yanıtla Uğur bey : Hamsi 5 tl ye düşmüş durumda az yede kafana oksijen gitsin 7 4
  • Bu Size gelsin fenerliler: Ersun eskiden katıldığı televizyon programında bana göre 2011 şampiyonu trabzonspordur demiştir. 3 3 Yanıtla Uğur bey : Kaynak neresi hangi program hamsi kafalı 1 2 54: Bunların TAKA TUKA TV sinde ersun yanala benzeyen bir hamsi çıkarmışlardır :D 0 0 MİLLİYETÇİ: Hamsi rüyanda görmüşsündür ha ha ha 0 0
  • Hasan : Gribal mi tribal mi 3 2 Yanıtla
  • Aslann: UEFA zaten Fener e ceza verip şampiyonlar ligine sokmamıştı. 1 0 Yanıtla

Advertisement