Fenerbahçe'de Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 18 Ocak Pazartesi günü deplasmanda Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, bir günlük iznin ardından sürdürdü.

16.01.2016 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 18 Ocak Pazartesi günü deplasmanda Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, bir günlük iznin ardından sürdürdü.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen basına kapalı antrenmanda futbolcuların, pas organizasyonları, çift kale maç ve bireysel çalışmalar yaptığı bildirildi.

İzinli olan Bruno Alves'in katılmadığı antrenmanda, Diego Ribas'ın özel program dahilinde çalıştığı, Raul Meireles, Abdoulaye Ba ve Ertuğrul Taşkıran'a tedavi ve takımdan ayrı program uygulandığı kaydedildi.

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

CAS'a yapılan başvuru

Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor'la ilgili Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesine (CAS) yaptığı başvurunun ardından, kurula ayrıntılı itirazını iletti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "UEFA Temyiz Kurulunun başvurumuzun reddine ilişkin kararına, İsviçre'de bulunan Spor Tahkim Mahkemesine yapılmış olan ön itiraza ilişkin hukuk kurulumuz tarafından hazırlanan ayrıntılı itirazımız bugün itibariyle CAS'a iletilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Şike davasına konu olan 2010-2011 sezonunda, Trabzonspor'un 3 maçta teşvik girişiminde bulunduğuna yönelik olarak UEFA'ya başvuran ancak UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulundan ret alan Fenerbahçe'ye, UEFA Temyiz Kurulundan da olumsuz cevap gelmiş, sarı-lacivertliler bu karar üzerine CAS'a başvurmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement