Fenerbahçe'de gözler Kasımpaşa maçında - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de gözler Kasımpaşa maçında

Fenerbahçe\'de gözler Kasımpaşa maçında

Süper Lig'in 10. haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Fenerbahçe'de gözler, 11. haftadaki Kasımpaşa karşılaşmasına çevrildi.

04.11.2019 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 10. haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Fenerbahçe'de gözler, 11. haftadaki Kasımpaşa karşılaşmasına çevrildi.

Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre sarı-lacivertli takım, 8 Kasım Cuma günü Kasımpaşa ile evinde oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen idmanda, İstikbal Mobilya Kayserispor karşısında ilk 11'de görev alan oyuncular yenilenmeye dönük çalıştı.

Diğer oyuncular ise salonda sakatlık önleyici egzersizlerin ardından sahada koşu ve koordinasyon hareketleri yaptı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Sakatlıkları süren Max Kruse ile Adil Rami ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına yarın gerçekleştireceği çalışmayla devam edecek.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de gözler Kasımpaşa maçında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Terzi sakatlandı
    21:08 Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Terzi sakatlandı

    Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçında Emrecan Terzi'nin sakatlanmasıyla zor anlar yaşadı. Terzi, eşinin doğum yapması nedeniyle izin alarak kadroya dahil oldu ve maça ilk 11'de başladı. Ancak karşılaşmanın 42. dakikasında sakatlandı ve yerini Tayyip Talha Sanuç'a bıraktı.


Advertisement