Fenerbahçe'de Gündem Ertuğrul Sağlam - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Gündem Ertuğrul Sağlam

Fenerbahçe\'de Gündem Ertuğrul Sağlam

Fenerbahçe Ersun Yanal'ın istifası sonrasında futbola başladığı yıllarda altyapıda da forma giyen Ertuğrul Sağlam'ı gündemine aldı.

11.08.2014 09:07  Güncelleme: 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de Ersun Yanal ile yolların ayrılmasından sonra, Sarı-Lacivertli yönetimde Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın ismi gündeme geldi. Sağlam'ın Türkiye'de önemli takımlarda çalışması, kayda değer başarılar yakalaması, tecrübesi ve ligi iyi tanıyor olması nedeniyle öne çıktığı belirtiliyor.

ALTYAPIDA DA FORMA GİYMİŞTİ

Başarılı teknik adam 2009-10 sezonunda Bursaspor ile Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Yeşil-Beyazlılar, şampiyonluğu Fenerbahçe'nin elinden almıştı. Sağlam, futbola başladığı yıllarda Fenerbahçe altyapısında da forma giymişti. 2004'ten bu yana teknik direktörlük yapan Sağlam; Samsunspor, Kayserispor, Beşiktaş, Bursaspor ve Eskişehirspor takımlarında görev yaptı.

YABANCILAR DA ÖNERİLDİ

Fenerbahçe yönetimine yabancı teknik direktörler de önerildi. Bunların arasında iki İspanyol ve bir Hollandalı var. İspanyol teknik direktörlerler Juande Ramos ve Quique Sanches Flores ile Hollandalı Martin Jolsöz konusu isimler. Bu hocaların yanı sıra pek çok menajer de kulüple temasa geçerek çok sayıda isimler önerdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Gündem Ertuğrul Sağlam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • kargo: Yazık olur yiğidime çok yazık. . . Aykutu, Ersunu harcayan seni de harcar . . . SAKIN HA sakın. . . SEN bunlara yem olacak adam değilsin AKıllı ol ERTUĞRUL. . . . 18 0 Yanıtla
  • mustafa yalçın: Hayatının hatasını yaparsın. Kula kulluk etmek senin inancında da yok yapında da. Aziz kendine etek öptürecek kul arıyor. Bu kulun adı Ne kadar büyükse Aziz'de kamu oyuna karşı ''bakın Ertuğrul bile bana kulluk ediyor o zaman ben haklıyım'' mesajı verecek. Alet olma. 11 3 Yanıtla
  • DELI DUMRUL: AZIZ(en)IN GITMESI LAZIM, YOKSA GELEN TEKNIK ADAM SAMPIYONLAR KUPASINI DA ALSA NAFILE. . . 8 2 Yanıtla
  • Totemin gücüne inanırım ben:)): canımmm yaa, her zaman ki gibi çok yakışklısınn. :) 0 0 Yanıtla

Advertisement