Fenerbahçe'de hazırlıklar sürüyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de hazırlıklar sürüyor

Fenerbahçe\'de hazırlıklar sürüyor

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce'deki Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe, sabah antrenmanında top kapma ve pas çalışması yaptı, hücum varyasyonlarıyla çalışmayı tamamladı.

11.07.2019 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce'deki Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe, sabah antrenmanında top kapma ve pas çalışması yaptı, hücum varyasyonlarıyla çalışmayı tamamladı. Sarı-lacivertli futbolcular ardından değişen oyun kurallarına ilişkin seminere katıldı.

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan sarı-lacivertli ekip, Fenerbahçe Serkan Acar Resort & Sports Topuk Yaylası Tesisleri'nde saat 10.30'da günün ilk antrenmanını yaptı. Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Ardından iki gruba ayrılan Fenerbahçeli futbolcular, top kapma ve pas çalışması yaptı. Çalışma, hücum varyasyonlarıyla sona erdi.

U19 Takımı da çalışmasını koordineli olarak gerçekleştirdi. Fenerbahçe, akşam saatlerinde günün ikinci çalışmasını yapacak.

HAKEM SEMİNERİNE KATILDILAR

Sarı-lacivertli oyuncular, sabah antrenmanının ardından Merkez Hakem Kurulu Hakem İşleri Müdürü ve VAR Direktörü Barış Şimşek tarafından 2019-20 sezonunda değişen oyun kurallarına ilişkin verilen simenere katıldı.

- Zce

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de hazırlıklar sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement