Fenerbahçe'de Mehmet Ekici şoku! TFF'ye bildirilmedi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici şoku! TFF'ye bildirilmedi

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olduğundan beri beklentileri karşılayamayan ve transfer döneminde başka takıma gitmeyen Mehmet Ekici, TFF'ye bildirilen kadroda yer almadı.

11.09.2019 12:11  Güncelleme: 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana beklenen performansı gösteremeyen Mehmet Ekici, sarı-lacivertli takımın yeni sezon kadrosunda yer almadı. Kurallar gereği 4'ü altyapıdan yetişen 28 futbolcuyu TFF'ye bildirmek zorunda olan Fenerbahçe, TFF'ye bildirdiği kadroda Mehmet Ekici'ye yer vermedi.

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici şoku! TFF'ye bildirilmedi

KASIMPAŞA'YA GİTMEYİ REDDETMİŞTİ

Yeni sezon öncesi tam 12 transfer yapan Fenerbahçe Kulübü, transferin bitimine kısa bir süre kendisinden kulüp bulması istenen Mehmet Ekici'ye İstanbul temsilcisi Kasımpaşa talip oldu. Kiralık olarak oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Kasımpaşa'ya Ekici, "Ben Kasımpaşa'ya gitmem" diyerek transfer teklifini geri çevirmişti.

Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yayınladığı ve bu sezon forma giyecek oyuncular;

Harun Tekin, Altay Bayındır, Oytun Özdoğan, Garry Rodrigues, Murat Sağlam, Hasan Ali Kaldırım, Deniz Türüç, Nabil Dirar, Mauricio Isla, Victor Moses,Mathias 'Zanka' Jorgensen, Adil Rami, Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar ,Luiz Gustavo, Max Kruse, Tolgay Arslan, Jailson, Miha Zajc, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Vedat Muriqi, Mevlüt Erdinç, Muhammet Ömer Çakı, Deniz Yılmaz, Muhammed Gümüşkaya.

Fenerbahçe\'de Mehmet Ekici şoku! TFF\'ye bildirilmedi

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Mehmet Ekici şoku! TFF'ye bildirilmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • adam: paff takımda oynar 3 1 Yanıtla
  • Maykıl: Belasını buldu 2 1 Yanıtla
  • as: tolgay arslan bunun tırnağı olamaz yazık ettiler ali koç bu işten anlamıyor 2 1 Yanıtla
  • adam: paff takımla çalışmaya devam 3 0 Yanıtla
  • Eden bulur: Kendi düşen ağlamaz. Zamaninda bjk ye gitseydi iyi prim yapardi. Ts nin bosuna ladro dışı birakmadi. Fener bide sozlesmesini feseder .gider 3 ligde tpp toplayici olur bu saatten sonra 2 0 Yanıtla
  • Bir yerden tanıdık geldi: Fb ye gitme dedik diye yarim sezon kulübede oturdun, kıyametler koptu.. Bir yarim sezon daha otur bakalim oradan nereye gideceksin görelim... çöp toplayıcılar olabilir, başakşehir kasımpaşa... 0 0 Yanıtla
  • Fener : Ferdi kadioglu nerde? 0 0 Yanıtla
  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.

  • Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti
    23:49 Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde görevli polis memuru Ercan Dursun, görevi başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dursun için Bafra Bölge Trafik istasyon Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. 13 yıllık polis memuru olan Dursun'un evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.

  • Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'
    23:11 Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'

    Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında sahasında Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakem yönetimini eleştirerek, 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz' dedi. Kılıç, iyi oynadıkları bir maçı kazanamadıklarını ve VAR hakemine olan güvenini kaybettiğini söyledi.


Advertisement