Fenerbahçe'de Ortalık Karıştı, Aziz Yıldırım'ın Evine Haciz Geldi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Ortalık Karıştı, Aziz Yıldırım'ın Evine Haciz Geldi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Kayışdağı Projesi" için çektiği 300 milyon liralık kredinin 250 milyon lirası hesaplarda görülmedi. Yeni yönetim taksidi ödemeyince Aziz Yıldırım'ın evine haciz geldi.

09.07.2018 09:25  Güncelleme: 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de eski yönetim ile yeni yönetim arasında kredi savaşı başladı! İşte iddialara göre yaşananlar: Aziz Yıldırım yönetimi, kongreden önce Kayışdağı'nda yapılması planlanan kolej için bir bankadan 300 milyon lira tutarında kredi kullandı. Yıldırım ile birlikte yöneticiler Mahmut Uslu ve Tahir Perek, söz konusu borç için şahsi kefaletlerini koydu.

PARANIN 250 MİLYON TL'Sİ YOK

Sabah'ın haberine göre; kulüp hesaplarını inceleyen yeni yönetim, çekilen 300 milyon lira tutarındaki kredinin 50 milyon lirasının kasada olduğunu belirlerken, 250 milyon lirasının ise nerede ve hangi amaçla kullanıldığını öğrenemedi. Yeni yönetim, kredinin taksitlerini ödemeyince, krediyi tahsis eden banka, kefiller Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu ve Tahir Perek'in evlerine birer ihtar mektubu gönderdi.

Fenerbahçe'de Ortalık Karıştı, Aziz Yıldırım'ın Evine Haciz Geldi

AZİZ YILDIRIM ÇILGINA DÖNDÜ

Ancak yine bir ödeme yapılmadı. Zira eski yönetim, borcun yeni yönetim tarafından ödenmesi gerektiğini ileri sürdü. Banka, borcun günü geçince kredi için şahsi kefaletleri bulunan Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu ve Tahir Perek'in evlerine hacze gitti. İşte tam bu noktada kıyamet koptu. Bankanın, evine baskın yaparcasına haciz işlemi uyguladığı iddia edilen Aziz Yıldırım'ın büyük öfke yaşadığı ileri sürüldü. Yıldırım'ın, "Bunu bize yapanlarla hesaplaşacağım" dediği belirtildi.

"BU İŞ BURADA KALMAZ"

Borca kefil olan Fenerbahçe'nin eski yönetici Mahmut Uslu, iddiaları doğruladı. Uslu, "Haciz yüzünden eşim sinir krizleri geçirdi ve ağladı. Borçta bizim kişisel kefaletlerimiz var. Bu yapılan büyük ayıp. Aziz bey bu kulübe 20 yıl başkanlık yapmış, ben 17 yıl yöneticilik yapmışım. Şimdiye kadar hangi kulüpte böyle bir şey görülmüş? Bu iş burada kalmaz" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe\'de Ortalık Karıştı, Aziz Yıldırım\'ın Evine Haciz Geldi
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Ortalık Karıştı, Aziz Yıldırım'ın Evine Haciz Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (47)

  • 40: Eski yönetim kulüp yönetti. Adamlara iftira atmayın. Para herhangi bir gidere kullanılmış olabilir. Yeni yönetim laçkalıklar yapmasın. 5 14 Yanıtla
  • caner: uslu olun uslu uslu ödeyin atarlı ergen döneminiz bitti 15 1 Yanıtla
  • Kanarya: Sanki babalarının hayrına başkanlık yaptılar işde yok 250 milyon daha neler neler göreceğiz 14 1 Yanıtla
  • 250: 250 milyon nerede onu söyleyin ozaman? Nerede 250 milyon? Soru çok net 250 milyon nerede? 14 0 Yanıtla
  • Serkan: Bunu da mı fetö yaptı? 13 0 Yanıtla
  • Fatih: Beter ol şikecibasi asker kacagi kimsenin ahi kimsede kalmaz 11 2 Yanıtla
  • Doğru: Fenerbahçeli olmayanlar yorum yapıyorlar. Aziz başkan Fenerbahçeye çok yatırım yaptı. 250 milyon Aziz başkan için çerez parası. Verdiğini istese yeni yönetim bunu ödeyemez. 4 7 Yanıtla
  • Fanatik: Doğru rumuzlu şahıs fenerlilerin çoğu Azizi yaptıklarından dolayı sevmiyor.Buda oldukça normal kulubümüzü resmen sömürdü borç batağına sürükledi.Sürekli 3 Temmuzun arkasına saklandı.Ama sonunda layığımı buldu.Bu acı ona ömür boyu yeter.Çerez parası gelir dediğin adam kulubü soyup soğana çevirmiş.Allah aşkına şu mahmut uslu gibi adam hiç bu camiaaya yakışıyor mu?O yüzden yorum yaparken adam gibi yap çünkü fenerlilerin çoğu böyle düşünüyor. 9 1 Yanıtla
  • Fenerlist: Çorbacı takımı sizi! Neden takım belini doğrultamıyor belli oldu.. 7 3 Yanıtla
  • adsız: savunmaya bak hesaplarda para yok deniyor önce bu açıklansın sonra feryat 7 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement