Fenerbahçe'de Performansıyla Hayal Kırıklığı Yaratan Diego Reyes, Takımdan Ayrılabilir - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Performansıyla Hayal Kırıklığı Yaratan Diego Reyes, Takımdan Ayrılabilir

Fenerbahçe'ye sezon başında transfer olan ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan Diego Reyes'in sarı-lacivertli takımdan ayrılabileceği öne sürüldü.

06.01.2019 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun ardından Ersun Yanal'ın da kadroda düşünmediği isimlerden olan Diego Reyes'in Ocak ayında sarı-lacivertli takıma veda edebileceği belirtildi. beİN Sports İspanya'dan Fernando Cevallos, Deigo Reyes'in Fenerbahçe'ye transfer olduğu için pişmanlık duyduğunu ve ayrılmak istediğini iddia etti.

"MLS'E TRANSFER OLABİLİR"

Fernando Cevallos, "Diego Reyes, Fenerbahçe'de aradığını bulamadı. Bir İspanyol kulübünden aldığı teklifi kabul etmeyip, Fenerbahçe'ye imza attığı için hata yaptığını düşünüyor. Sözleşmesini feshetmeyi ciddi ciddi düşündü. Yakın zamanda MLS'ye transfer olabilir" ifadelerini kullandı.

1,5 MİLYON EURO MAAŞ ALIYOR

Fenerbahçe'de 8 lig maçına çıkan ve bu karşılaşmaların 4'üne ilk 11 başlayan Diego Reyes, 325 dakika sahada kaldı. Ayrıca 4 UEFA Avrupa Ligi, 2 de Türkiye Kupası maçında görev alan Diego Reyes, performansıyla ciddi şekilde eleştirildi. Sarı-lacivertli takımla 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve yıllık 1,5 milyon euro maaş alan Diego Reyes ile ilgili önümüzdeki günlerde sürpriz gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

FENERBAHÇE'DE 4. AYRILIK OLABİLİR

Diego Reyes, takımdan ayrılması durumunda Fenerbahçe'ye veda eden 4. isim olabilir. Fenerbahçe'de daha önce Ozan Tufan'ın Alanyaspor'a kiralalık olarak verildi. Yiğithan Güveli (bonservisiyle) ve Barış Alıcı da (kiralık) olarak Sadık Çiftpınar transferinde takasta kullanıldı. İki isim de Kayserispor'un yolunu tuttu.

Fenerbahçe\'de Performansıyla Hayal Kırıklığı Yaratan Diego Reyes, Takımdan Ayrılabilir

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Performansıyla Hayal Kırıklığı Yaratan Diego Reyes, Takımdan Ayrılabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • NEVZAT: FENERE YİTELEDİLER KİM ALSIN AVUTMAYIN BİZİ DEFOL BAŞKAN 1 8 Yanıtla
  • Nznsn: Poset Satsin 6 0 Yanıtla
  • Raif: Pişmanlık duyuyorum demiş asıl FB onu transfer ettiği için pişman. 6 0 Yanıtla
  • Rizeli: Kim alır reyesi fb nin işi çok zor bu sene 0 3 Yanıtla
  • Hhh: Ne Kayseri Malatyaspor a gitti doğru haber yap 0 0 Yanıtla

Advertisement