Fenerbahçe'de Sadık ile yollar ayrılabilir! Sergen'den sürpriz hamle - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Sadık ile yollar ayrılabilir! Sergen'den sürpriz hamle

Yeni sezon öncesinde tam 5 transfer açıklayarak kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'de devre arasında gelen Sadık Çiftpınar ile yollar ayrılacak. Transfer için son karar Ersun Yanal'da.

09.07.2019 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen sezon tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe yeni sezon öncesi transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. Kadrosuna Emre Belözoğlu, Max Kruse, Murat Sağlam ve Allahyar'ı katan sarı lacivertli ekip son olarak Galatasaray ile yarıştığı transferde Vedat Muriç'i kadrosuna katmıştı.

SADIK ÇİFTPINAR İÇİN SÜRPRİZ HAMLE

Sarı lacivertli kulübün geçtiğimiz sezonun devre arasında Evkur Yeni Malatyaspor'dan 750 bin euro karşılığında transfer ettiği Sadık Çiftpınar için eski kulübünden flaş bir hamle geldi.

Fanatik'te yer alan haber göre Teknik Direktör Sergen Yalçın, Sadık'ın geri dönmesi adına çok istekli. Transferde kararı Ersun Yanal'ın vereceği öğrenildi. Geride bıraktığımız sezon sarı lacivertli formayla 13 maçta görev alan 26 yaşındaki 1 gol atmıştı.

Fenerbahçe\'de Sadık ile yollar ayrılabilir! Sergen\'den sürpriz hamle

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Sadık ile yollar ayrılabilir! Sergen'den sürpriz hamle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Hekimhanlı: Malesef giden geri gelmiyor,elinizde kaleciniz yok,forvetiniz yok, işe yaramaz ıskartalılarla mina hariç. başbaşa kalırsınız Sergen Hocada aynı Ertuğrul gibi istediğm futbolcuları almadınız der,üç maç sonra çeker gider.Erol Hoca Malatyaspor için bir efsane idi,Adem,Alexsic,Cherman,Sadık,Mutaib bunlar takımın En son gidecek Oyucuları idi.Bunların sayesinde Süperligde kalındı 1 nci Yarıdaki Puanlar ile takım ligde kaldı.Bu kafa ile sonumuz kötü.İnşallah düşündüğümüz gibi olmaz. 1 1 Yanıtla
  • Y Y: Doğrusu da bu serdarda skretelde bırak A TAKIMI pafta oynatırsam ne olayım 0 1 Yanıtla Baba kartal: Mal ol, lan zaten elinizde zaten kim var 10a alıp 1 e zatarsınız, açlıktan nefesiniz kokuyor 0 0
  • yolumuz cetin: Malatyasporun transferpolitikasini anlamiyorum....Aleksic nasil bukadar ucuza gider. 0 0 Yanıtla

Advertisement