Fenerbahçe'de Son Fay Hattı da Kırıldı !.. - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Son Fay Hattı da Kırıldı !..

3-0'lık yıkım sarı-lacivertlileri alt üst ettiFutbolcuların çoğu sezonu kafada bitirdi; "Tek suçlu biz miyiz ?"Hedef tahtası Comolli !..

10.12.2018 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

3-0'lık yıkım sarı-lacivertlileri alt üst etti

Futbolcuların çoğu sezonu kafada bitirdi; "Tek suçlu biz miyiz ?"

Hedef tahtası Comolli !..

UĞur DEMİRKIRDI, İstanbul

Sezon başından beri çeşitli öncü sarsıntılarla sallanan Fenerbahçe için Akhisar karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyet büyük bir yıkım yaşattı.

Deyim yerindeyse fay hattı kırıldı.

Fenerbahçe 111 yıllık tarihinin en kötü günlerini yaşarken puan cetvelinde küme düşme hattında bulunması camianın sabırlarını taşırdı.

Sergilenen futbol taraftarlar için hayalkırıklığı yaşatırken, Aykut Kocaman ile devam etmeyen ve sonra Cocu'yu takımın başına getiren, işler ters gidince Koeman ile devam eden ancak Cocu'nun sözleşmesini hala feshetmeyen yönetim tartışılmaya başladı.

Transferlerin isabetsizliği çok kısa zaman içerisinde gün yüzüne çıkarken statlarda çok kere Ersun Yanal sesleri yükseldi.

İlk travma sahada alınan kötü sonuçlarla yaşandı. Sonra kadro dışı kararları ve antrenörler için ortaya atılan iddialır camiayı yıprattı. Bu gelişmeler öncü depremler gibiydi.

Taraftarların önemli bir kesiminin "savunma futbolu oynatıyor" diye istemediği Aykut Kocaman ile yolları ayıran Yönetim, soyunma odasında yaşananlar nedeniyle Volkan, Aatıf ve dirar'ı kadro dışı bıraktı. Taraftar stadı terketmeyince Cocu ile yolları ayırdı, şimdi yine taraftarın istediği Ersun Yanal'ı takımın başına getirmek için mecbur kaldı.

Bu arada Sportif Direktör Comolli de güven yitirdi. Kurduğu takım ve teknik kadronun Fenerbahçe'yi düşürdüğü durum ve 3-0'lık yıkım sarı-lacivertlileri alt üst etti.

Taraftarlar gibi çileden çıkan bir başka isim Başkan Ali Koç oldu. Akhisar'da bir ara tribünden ayrılarak 15 dakika sonra yeniden maçı izlemeye başlayan Başkan Koç'un takım ile ilgili kararı büyük yankı uyandırdı. Kafile uçak yerine otobüs ile İstanbul'a döndü.

Daha önce Aziz Yıldırım da takımı Ankara'dan bir kez otobüsle döndürmüştü. Benzer bir cezayı Panathinaikos Başkanı da uygulamıştı.

TAKIMIN İZİNİ BOZULMADI !..

Şimdi takımın yeniden toparlanması imkansıza yakın güçlükte. Futbolcuların bir çoğu yaşananları kabullenemiyor ve kafada sezonu bitirdiler. Bir çoğu menajerinden takım bulmasını istedi. Aralarında "Tek suçlu biz miyiz" diyen oyuncular da var, bu kaos ortamından bir an önce kurtulmak isteyen isimler de var. Çalışmaya devam ederek bu durumdan çıkmak isteyenler olabileceği gibi bir kaç futbolcunun da cazip bir teklif helinde takım değiştirmeyi düşündüğü de konuşuluyor.

Öte yandan dün gece takımın izninin iptal olduğu ve antrenman yapılacağı haberi yayılırken, programın bozulmadığı ve takımın bugünü izinli geçirdiği öğrenildi. Sarı-Lacivertliler Avrupa ligi maçı hazırlıklarına yarından itibaren başlayacak.

ŞİMDİ NE OLACAK ?

Perşembe günü Avrupa Ligi'nde hafta sonu ise ligde maçlar oynanacak. Takım sahaya Koeman ile mi çıkacak, Ersun Yanal ile mi, başka bir teknik adamla mı ? Bu sorular Fenerbahçe Yönetimi'nin yapacağı toplantılar sonrasında cevap bulacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Son Fay Hattı da Kırıldı !.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı
    16:34 EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı

    Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Bengisu Erçetin ve lisansüstü öğrencisi Nazlıcan İnci, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Badminton Şampiyonası'nda çift kadınlarda bronz madalya kazanarak ilgili branşta tarihteki ilk madalyayı elde ettiler. Rektör Levent, öğrencilerin bu büyük başarısını kutlayarak, ülkemiz ve EBYÜ adına gurur verici bir başarı olduğunu belirtti ve başarıların devamını diledi.

  • Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor
    16:28 Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor

    Mersin'de düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nın ilk yarışları yarın yapılacak. Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle organize edilen bu önemli etkinlikler, kentin renkli bir atmosfer kazanmasını sağlayacak. Organizasyona 29 ülkeden 140'ı yabancı olmak üzere toplam 380 sporcu katılacak.

  • Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı
    16:20 Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı

    Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen 'Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları' Samsun'da başladı. 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kamplarda 70 sporcuya eğitim veriliyor.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    16:19 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın son bölümünde taktiksel ağırlıklı çalıştı. Takım, akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye hareket edecek.

  • 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak
    16:15 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

    Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.

  • Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak
    16:04 Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak

    Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesinde düzenlenecek yarışta sporcular, 34 kilometrelik parkuru plaja kurulacak rampadan denize atlayışla tamamlayacak. Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan sporcuların mücadele edeceği yarış, Kemer bölgesinin bisiklet turizmi altyapısını ve coğrafyasını ön plana çıkarmak amacıyla düzenleniyor.


Advertisement