Fenerbahçe'de tercüman Deniz Sarıtaç ile yollar ayrıldı! İşte ayrılığın sebebi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de tercüman Deniz Sarıtaç ile yollar ayrıldı! İşte ayrılığın sebebi

Fenerbahçe'nin tercümanlarından Deniz Sarıtaç'ın görevine kulüp tarafından son verildi. Sarıtaç yaşanan ayrılığı sosyal medya hesabından duyurdu.

03.07.2019 17:53  Güncelleme: 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin tercümanlarından Deniz Sarıtaç'ın görevine kulüp tarafından son verildi.

Samet Güzel'in ardından tercümanlık görevine getirilen ve 5 dil bilen Deniz Sarıtaç 6 yıldır sarı lacivertli kulüpte görev yapıyordu.

Sarıtaç konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu;

"Bugün itibariyle Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun iradesiyle, kulüpteki görevim sona erdi. Henüz öğrenciyken stajyer olarak kapısından girdiğim Fenerbahçe'de, gurur dolu 6 yıl geçirdim."

"VİCDANIM RAHAT AYRILIYORUM"

"Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı tercümanlığı görevini yürüttüğüm süre zarfında her zaman elimden gelenin en iyisini yaptığıma inanıyorum. Bu konuda vicdanım çok rahat bir şekilde ayrılıyorum. Kimsenin adamı olmadan, doğru bildiğim şekilde çalıştığım yere hizmet gayretiyle işimi yaptığımı düşünüyorum.

Her zaman profesyonel kalmaya, kimseyi kırmamaya çalıştım. Mesleki anlamda aldığım her övgüyle gururlandım, daha da iyisini yapmaya odaklandım. Her yapıcı ve içten eleştiriyi de muhakkak dikkate aldım."

AZİZ YILDIRIM VE HASAN ÇETİNKAYA'YA TEŞEKKÜR

"Öncelikle bu kulüpte geçirdiğim sürede üzerimde çok emeği bulunan, işimle ilgili en büyük zorlukları yaşadığım günlerde, daha yolun başında bir gençken ve ne yapacağımı bilemezken, bana fazlasıyla değer verip, beni sahiplenip bu kulüpteki yolumun açık olmasını sağlayan, kariyerimin bu noktaya gelmesinde en büyük pay sahiplerinden biri olan Sn. Aziz Yıldırım'a, günlük rutinde bana yol gösteren, destek olan, her zaman en iyisi olabilmem için belki de bilmem gerekenden fazlasını öğreten Sn. Hasan Çetinkaya'ya teşekkür ederim.

İşim gereği birçok değerli teknik adam, çok sayıda yıldız futbolcu ve Fenerbahçe için gece gündüz emek veren kıymetli profesyoneller ile çalıştım. Her biriyle çok özel anılar biriktirdim, her birinden yeni bir şey öğrendim. Bu anlamda tüm hocalarıma, tüm futbolcu abi, kardeş ve dostlarıma, tüm profesyonellere ayrı ayrı teşekkür ederim."

TARAFTARA AYRI PARANTEZ

"Ve taraftar... Sosyal medyada, statta, sokakta yürürken kendimi değerli hissettirdiniz. Benim için en kıymetli olanı yaptınız, yan faktörlerle değil, mesleğimle övdünüz her zaman. Kafamdaki tek düşünce her zaman yaptığım işle bilinmekti, bana bunu en özel sevgi ve saygı sözcükleriyle gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Birlikte 1 yıllık bir çalışma süresini geride bıraktığımız Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sn. Ali Koç'a ve yönetim kuruluna bundan sonraki dönemde kalpten başarılar diliyorum.

Hoşçakalın,

Deniz Sarıtaç"

Fenerbahçe'de tercüman Deniz Sarıtaç ile yollar ayrıldı! İşte ayrılığın sebebi
Fenerbahçe\'de tercüman Deniz Sarıtaç ile yollar ayrıldı! İşte ayrılığın sebebi

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de tercüman Deniz Sarıtaç ile yollar ayrıldı! İşte ayrılığın sebebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • TUNÇ06: Bu başkanlık sanada kalmaz bak gör insanların ekmekleriyle oynamak kötü ..kovulması gereken biri varsa COMOLLİ + ERSUN TAKIMI YOK ETTİNİZ.Zengin dediler parası var dediler bu da yardım kampanyası açtı ..hangi kulüp yaptı bunu bu zmana kadar söyle ..yazık. 0 0 Yanıtla
  • Eee: Sebep neymiş? 0 0 Yanıtla
  • Kol: Herşeye zam gelecek, stokcular nerdesiniz . Dolardan fazla kazanırsınız. En az yüzde 10. Millete yerleştirin zamları raflara koyun 0 0 Yanıtla
  • Koc ali: Verileri disari sizdiriyordu ,ajandi 0 0 Yanıtla

Advertisement