Fenerbahçe'de Van Persie Dönemi Bitti - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Van Persie Dönemi Bitti

Robin van Persie'nin 2.5 yıllık Fenerbahçe kariyeri sona eriyor. Hollandalı yıldız futbolcu ve menajeri, Fenerbahçe Yönetimi ile yapılan görüşmede ayrılık konusunda fikir birliğine vardı.

04.01.2018 23:57  Güncelleme: 00:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı-Lacivertlilerde bu sezon 2'si lig, 2'si Avrupa Elemeleri olmak üzere yalnızca 4 resmi maça çıkan Robin Van Persie ile yollar ayrılıyor.

Sakatlığı sebebiyle aylardır takımdan uzak kalan ve Aykut Kocaman'ın devre arası kamp kadrosuna dahil etmediği Hollandalı yıldızla ipler tamamen koptu.

MENAJERİ İLE AYRILIK KONUSUNDA ANLAŞMA SAĞLANDI

Yönetim, Fenerbahçe'den yılda 4 Milyon 900 Bin Euro garanti ücret kazanan 34 yaşındaki futbolcunun kendisi ve menajeri ile yaptığı görüşme sonrası ayrılık konusunda kesin olarak anlaşma sağladı.

Van Persie, Fenerbahçe'deki 6 aylık alacağı olan 2.45 milyon Euro'dan feragat ederek bonservisini aldı.

Böylece Fenerbahçeli taraftarların büyük hayal kırıklığı yaşadığı isim olan Van Persie'nin 2.5 yıllık Fenerbahçe kariyeri kısa süre içinde resmen sona erecek. (Fanatik)

Fenerbahçe\'de Van Persie Dönemi Bitti

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Van Persie Dönemi Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Sermidüz Midkalk: Giden para fenerin parası değil. İki üç sene sonra vergi borcu affedilir takımın, o para senin benim cebimden çıkmış olur. 7 7 Yanıtla Vedat: Vergi borclari gs ve bjk nin silinir fb duzenli eder vergi borclarini 8 4 Sevgi Fenerli: Herkezın borcu affedilir,ama yalnız Fenerbahçe vergi tam öder.Yorum yazmada önce bilgi sahibi olmak lazım,boş konuşmayın lütfen 1 0
  • Lololo: Sezon sonuna kadar şans tanınmalıydı, yazık oldu. 7 6 Yanıtla hayalet: sus salak 1 0
  • 2633: Daha uzun yıllar hizmet verecekti. Yazık oldu :) 10 2 Yanıtla
  • Robin Van Persie : Değerli Fenerbahçeliler, yazın düzenlecek olan Avrupa tavla şampiyonası için hazırlıklarım tüm hızıyla devam ediyor, o seviyede kolay rakipler yok artık, geçen hafta kahvehanede aldığım 2 Mars 1 Düzlük mağlubiyet beni çok üzdü, tavlayı kolumun altına verdiklerinle yan çapraz kol bağlarımda kopma olsa da kahvehane çaycımız Hüseyin abi maça fincanla çıkabileceğimi söyledi.Geçen hafta basına açık gerçekleşen antrenmanda masa arkadaşımın attığı zar aşil tendonumda kopmaya sebep olsa da hazırlıklarım tüm hızıyla devam ediyor.sevgiler. Uçan Dübeşçi Robin Van Persie 9 2 Yanıtla Mor Hippi: Bu adam Van Persie değil onun hesabını hacklemiş sakın aldanmayın ! 2 1
  • Fatih 1903: Beşiktaş maçı yaklaştı ya TOSIC ten dayak yiyecem diye kaçtı 6 3 Yanıtla Kanarya: Cocuklari neden aliyonuz buralara bos yere sacma Sapan yorum 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement