Fenerbahçe'nin Denizlispor maçı kamp kadrosu açıklandı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin Denizlispor maçı kamp kadrosu açıklandı

Fenerbahçe\'nin Denizlispor maçı kamp kadrosu açıklandı

Süper Lig'in 11'inci haftasında yarın deplasmanda Yukatel Denizlispor'a konuk olacak Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu.

05.12.2020 16:39  Güncelleme: 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 11'inci haftasında yarın deplasmanda Yukatel Denizlispor'a konuk olacak Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi negatife dönen Enner Valencia da maç kadrosuna dahil edildi. Aynı durumdaki Sinan Gümüş ise kadroda yer almadı. Tolga Ciğerci de uzun bir süre sonra kadroda kendine yer buldu.

Sarı kart cezalısı Luiz Gustavo'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Mauricio Lemos, Kemal Ademi ve Diego Perotti ile çalışmalarını salonda sürdüren Mbwana Samatta, kadroya dahil edilmedi.Sarı-lacivertlilerin Yukatel Denizlispor maçı kamp kadrosu şöyle;

" Altay Bayındır, Oytun Özdoğan, Gökhan Gönül, Uğur Kaan Yıldız, Marcel Tisserand, Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar, Caner Erkin, Filip Novak, Tolga Ciğerci, Jose Sosa, Ozan Tufan, Eyüp Akcan, Fatih Yiğit Şanlıtürk, Mert Hakan Yandaş, Dimitris Pelkas, Ömer Faruk Beyaz, Ferdi Kadıoğlu, Mame Thiam, Enner Valencia, Papiss Cisse."


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Denizlispor maçı kamp kadrosu açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü
    23:42 Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü

    Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda mücadele eden milli sporcu Emine Kılınç, çeyrek finalde Bulgar rakibini, yarı finalde ise Sırbistanlı rakibini yenerek finalde İngiliz rakibiyle mücadele etti. Avrupa ikincisi olan Kılınç, memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kılınç, daha iyi çalışarak gelecek şampiyonalara hazırlanacağını belirtti.

  • Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı
    23:15 Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı

    THY EuroLeague Play-in 1. Tur maçında Anadolu Efes, Sinan Erdem'de konuk ettiği İtalyan ekibi Virtus Bologna'ya 67-64'lük skorla mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti.

  • Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü
    23:09 Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü

    Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda 50 kiloda gümüş madalya kazanan milli boksör Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye coşkulu bir karşılama ile döndü. Kılınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikincilikle yetinmeyerek daha büyük başarılar hedeflediğini belirtti. Ailesi, antrenörü ve Gençlik ve Spor İl Müdürü de Kılınç'ı tebrik ederek gelecek müsabakalarda başarılar diledi.

  • TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti
    22:08 TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil olmak üzere 9 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. Sevk edilen takımlar arasında talimatlara aykırı hareket, saha olayları ve çirkin tezahürat gibi nedenler bulunuyor.

  • Bahçeşehir Koleji, FIBA Erkekler Avrupa Kupası finali için hazır
    21:44 Bahçeşehir Koleji, FIBA Erkekler Avrupa Kupası finali için hazır

    Bahçeşehir Koleji, Almanya'nın Niners Chemnitz ekibiyle yapacağı FIBA Erkekler Avrupa Kupası finalinin ilk maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Başantrenör Dejan Radonjic, güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını vurgulayarak, takımın oyun planına sadık kalarak mücadele edeceğini belirtti. Takım kaptanı Muhammed Baygül ise rakibin tempolu ve agresif bir takım olduğunu söyleyerek, avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmek istediklerini ifade etti.

  • Doruk Erolçevik Dünya Gençler ve Yıldızlar Eskrim Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı
    21:43 Doruk Erolçevik Dünya Gençler ve Yıldızlar Eskrim Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

    Türkiye Eskrim Federasyonu'nun açıklamasına göre, Doruk Erolçevik yıldız erkekler epe kategorisinde düzenlenen şampiyonada altın madalya kazandı. Doruk, çeyrek finale yükselmek için Büyük Britanyalı, Suudi Arabistanlı ve Kanadalı rakiplerini yenerek finale çıktı. Finalde Mısırlı rakibini 15-13 yenerek dünya şampiyonu oldu. Doruk Erolçevik, Türk eskrim tarihinde erkekler epede dünya şampiyonalarındaki ilk derecesini elde etti.

  • Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını istiyor
    21:42 Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını istiyor

    Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasının uygun olduğunu belirtirken, kulüplerin ortak düşüncesinin yeni bir kadroyla yeni sezon hazırlıklarının yapılmasının daha iyi olacağını aktardı. Ali Koç ayrıca, TFF yöneticilerinin kulüpleri arayarak destek konuşmaları yapmalarını yadırgadıklarını belirtti ve mevcut başkanın aday olmayacağı yönünde genel bir kanı olduğunu ifade etti.

  • Berkay Candan: Kupayı kaldırmak istiyoruz
    21:39 Berkay Candan: Kupayı kaldırmak istiyoruz

    Bahçeşehir Koleji oyuncusu Berkay Candan, Chemnitz maçı öncesinde yaptığı açıklamada, iyi bir sonuç alarak avantajı yakalayıp kupayı kaldırmak istediklerini söyledi. FIBA Europe Cup final ilk maçında Bahçeşehir Koleji, Alman takımı Chemnitz ile deplasmanda mücadele edecek.

  • Muhammed Baygül: İnşallah avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmek istiyoruz
    21:38 Muhammed Baygül: İnşallah avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmek istiyoruz

    Bahçeşehir Koleji'nin başarılı oyuncusu Muhammed Baygül, Chemnitz'in sert ve tempolu bir takım olduğunu belirterek, FIBA Europe Cup final ilk maçında avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmek istediklerini söyledi.


Advertisement