Fenerbahçe'den 40 milyon euroluk tarihi operasyon - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den 40 milyon euroluk tarihi operasyon

Gelecek sezon için güçlü bir kadro isteyen Fenerbahçe Kulübü Elif Elmas, Miha Zajc, ve Jailson transferlerinden müthiş bir gelir elde etmeyi umuyor. Sarı lacivertli ekip bu transferler sonrasında 263 milyon TL'lik gelir elde etmeyi bekliyor.

31.05.2019 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Yönetimi bir yandan finansal krizden çıkmaya, bir yandan da tarihin en kötü sezonun izlerini silmeye çalışıyor.

ERSUN YANAL ONAY VERDİ

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Transferde ince eleyip sık dokuyan sarı-lacivertliler kadroda neredeyse tamamen bir değişim hedeflerken, eldeki isimlere gelen teklifler yönetimin yüzünü güldürmüş durumda. İtalyan, İngiliz ve Alman ekipleri arasında adeta bir savaş sebep olan Elif Elmas'tan 20 milyon euro bonservis geliri hedefleyen yönetim, Miha Zajc ile Jailson'u da satış listesine koydu.

Her ikisi de beklentilerin altında kalan lejyonerlere gelen sürpriz teklifler, orta saha rotasyonu zengin olan Ersun Yanal'ın da onayıyla masaya yatırıldı. Jailson'a İspanya'dan, Zajc'a ise Rusya'dan talip çıkarken oyuncu başına bahsedilen rakam 8 milyon euro.

3 OYUNCUDAN 35 MİLYON EURO GELİR BEKLENİYOR

Elif, Zajc ve Jailson'un hedeflenen rakamlara satılması hâlinde yaklaşık 35 milyon euroyu kasasına koyacak olan Fenerbahçe'de, Isla, Alper, Frey ve Reyes de gözden çıkarılmış durumda.

Gönderilecek oyunculardan 40 milyon euro gelir hedefleyen yönetimin, transfer politikası ise bonservisi elinde olan oyuncular ya da kiralık isimler. Geçen sezon transfer harcamalarını, gelirlerin altında tutmayı başaran yönetim, bu sezon ise çok daha fazla kar etmenin peşinde. Teknik heyet de, bu konuda yönetimle uyum içinde çalışıyor. Ersun Yanal, transfer istediği mevkilere alternatifli isimler yazarken listeyi performans ve maliyet kriterleri belirliyor. Yaş sınırı da son derece önemli bir çizgi. Yönetim bir sonraki dönemde satıp para kazanabileceği isimleri istiyor.

Fenerbahçe\'den 40 milyon euroluk tarihi operasyon

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den 40 milyon euroluk tarihi operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Aziz şikeyıldırım: Aziz babanızda zamanında ne transferler yapdı tek başarı 22 senedir gs yenılmemişler bıde 6.0 grur kaynakları başka yok fb yaz 1907 gonder dılenmeye devam 18 26 Yanıtla .........: Aha 6s li konusmus.Bugün Cuma haciii,otur yerine... 8 8 Kebapçı selo: Siz bileklik satıyordunuz 50 krsluk bilekligi 10 tlye satın 13 2 adana demir spor: biz 0 0
  • Anti pontus: ekrem her yerde protesto yiyorsun...... 7 9 Yanıtla
  • GS li: BAŞKANINIZ ÇOK YAKIN BİRİNE GİZLİCE AÇIKLAMIŞ..HEM FENER OL KAMPANYASINDAN HEMDE FUTBOLCU SATIŞLARINDAN ELDE EDİLEN PARALARI ALIP YURTDIŞINA KAÇIP İZİNİ KAYBETTİRCEKMİŞ:)))BU PARALAR BENİM 7 CEDDİME YETER DİYORMUŞ:)) 2 10 Yanıtla 6ssever: sizin başkan kaçtı ya abd ye 4 3 Dünya dan Bi Haber: Koç Holding 1 Yıllık Karı 2018 de 1 milyar 200 milyon Euro. Senin bahsettiğin rakam sadece 80 milyon Euro.. Sadece Koç un ettiği yardım parası bile değil...Yaşın kaç bilmiyorum,,, belli ki çok küçüksün. Bunu öğrenin diye yazdım. 1 0
  • Can: ALİ KOÇUN BANKASI 1.000.000.000. MİLYAR DOLARI VAR DÜŞMÜŞ VATANDAŞIN ALDIĞI ASKERİ ÜCRETİN PEŞİNE AZİZ YILDIRIMDA HESAP SORAN YOK KORKAKLAR 9 2 Yanıtla
  • Mancup Artamyan : Fakir fukaradan alın paraları bu paragöz futbolculara yedirin sizden adam olmaz !! 5 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement