Fenerbahçe'den Ayrılacak İsimler Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Ayrılacak İsimler Belli Oldu

Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmeleri sona erecek olan Kameni, Neustadter, Skrtel, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Tolga Ciğerci, Slimani, Ayew ve Benzia ile yollar ayrılacak.

19.04.2019 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, sezon sonunda büyük bir revizyona hazırlanıyor. Sarı- Lacivertli ekipte sözleşmeleri sona erecek olan Kameni, Neustadter, Skrtel, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Tolga Ciğerci, Slimani, Ayew ve Benzia ile yollar ayrılacak.

OZAN TUFAN'IN DURUMU BELİRSİZ

Bu 9 futbolcuyla birlikte Yanal'ın istemediği Frey de ya satılacak ya da başka bir kulübe kiralanacak. Bu külübün Süper Lig ekibi olması ise büyük bir ihtimal olarak gözüküyor. Reyes'e takım bulunursa o da gönderilecek. Soldado konusunda ise kesin bir karar verilmediği, Ersun Yanal'ın takımda 2. santrfor olarak kalmasına sıcak baktığı da gelen haberler arasında. Sezon başı kampına katılacak olan Ozan Tufan için karar ise daha sonra verilecek.

(Takvim)

Fenerbahçe\'den Ayrılacak İsimler Belli Oldu

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Ayrılacak İsimler Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Gs: Daha beter olun ezikler. Fenev fenev kümeye 5 16 Yanıtla DD: Çocuğun r'leri söylemezse ağlama tamam mı? 2 0
  • Yeniceri18 : Hepsi tamamda skrtel niye! 11 2 Yanıtla
  • TUNÇ06: HARUN DA GİTMELİ KESİNLİKLE...ÇOK İİYİ BİR KALEYCİ GETİRİLMELİ BREZİLYA DAN OLABİLİR...TOPCULARDA BREZİLYALI OLMALI VE BOMBA ERSUN DA GİTMELİ YOKSA İŞİ ZOR FB. 4 4 Yanıtla
  • Y Y: Sayın yöneticiler subotiçi sakın almayın zaten sakat ve ağır ikinci neustadter skretel vakası yaşatmayın bizlere 5 sene oldu kahrettik 25 milyon comollinin lafıyla sakın transfer yapmayın yine tilki kurnazlığı yapacak yolla şunu sağlam gençler al Ersun yanallada olmaz bu işler 0 0 Yanıtla

Advertisement