Fenerbahçe'den Hollandalı Sven Van Beek İçin 5 Milyon Euro - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Hollandalı Sven Van Beek İçin 5 Milyon Euro

Fenerbahçe, Feyenoord forması giyen 23 yaşındaki oyuncu Sven van Beek için 5 milyon euroyu gözden çıkardı. Hollanda ekibi ile İstanbul'da oynanacak özel maç öncesi yöneticiler pazarlığa oturacak.

17.07.2018 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu'dan Berke ve Barış, NEC Nijmegen'den Ferdi Kadıoğlu'nu renklerine katan Fenerbahçe, şimdi de Feyenoord'da forma giyen 23 yaşındaki Sven van Beek için temasa geçti.

Defansta görev yapan ve geçen sezon 28 resmi maça çıkan oyuncu için sarılacivertli yönetim 5 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda.

Yönetim 21 Temmuz'da Feyenoord ile Kadıköy'de oynanacak hazırlık maçından önce genç oyuncunun transferini masaya yatıracak.

FORVET İÇİN ADAY CIFUENTE

Forvet arayışında öne çıkan isim ise 25 yaşındaki Ekvadorlu Jhon Cifuente oldu. Oyun stili ve fiziki yapısı nedeniyle Romelu Lukaku'ya benzetilen Cifuente'nin menajeri İstanbul'a gelip Sportif Direktör Comolli ile görüştü. Cocu ise önceki gün Universidad Catolica'nın Barcelona'ya 3-2 yenildiği maçta takımının 2 golünü atan Cifuente ile telefonda görüştü.

Fenerbahçe\'den Hollandalı Sven Van Beek İçin 5 Milyon Euro
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Hollandalı Sven Van Beek İçin 5 Milyon Euro - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ANDSMERO : ben sven Van Beek gelmem size turkiyede şikeyle alıyormussunuz çogu maçı hak yıyen takıma gelmem beşiktaş isterse gelirim gurur sadece onlarda var siz gurur ve haysiyetı bılmeyen takımsınız 0 22 Yanıtla Aptal Karga: Kara kargalar şike yaptınız kupayı teslim ettiniz biz yapmadık teslim etmedik bari siz susun tescilli şikeci kargalar... 8 2 akılvarmantıkvar: tinerli yorumlar... 8 0 ANDSMERO : ÇEKERİM TİNERİ DÖŞERİM YORUMU 5 3
  • ysusf dukan: gelirs iyi iş yapar 2 0 Yanıtla

Advertisement