Fenerbahçe'den Stat Turunda 'Kıyafeti Ters Giydirme' İçin Açıklama - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Stat Turunda 'Kıyafeti Ters Giydirme' İçin Açıklama

Fenerbahçe Kulübü, sosyal medyada dolaşan ve Ülker Stadyumu turuna gelen ufak bir Galatasaray taraftarının 'kıyafetini ters giydirme' konusuyla ilgili açıklama yaptı.

15.05.2019 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübü, bugün sosyal medyada Galatasaraylı bir çocuğun sarı-kırmızılı hırkasının ters giydirilmesi hakkında açıklama yaptı. Kulüp, konunun kendileriyle ilgili olmadığını belirtirken, "Bugüne kadar binlerce çocuğumuz stadımızdan mutlu ayrılmıştır. Kapılarımız bütün miniklerimize sonuna kadar açıktır" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü, sosyal medyaya yansıyan bir konuyla ilgili olarak resmi siteden açıklama yaptı. Açıklamada, bugüne kadar stadı gezen diğer takım taraftarı olan çocukların da fotoğraflarına yer verildi. Sosyal medyada Galatasaray hırkası giyen bir çocuğun, hırkasının ters giydirilmiş bir fotoğrafının yayınlanması sonucunda, bunun kulüp tarafından yaptırıldığı iddia edilirken, sarı-lacivertli kulüp konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

"ÇOCUKLAR FENERBAHÇE İÇİN ÖZELDİR"

"Bugün sosyal medyada oluşturulmaya çalışılan suni gündem üzerine bir bilgilendirme yapma gerekliliği doğmuştur. Kulübümüz tarafından gerçekleştirilen stat ve müze turuna katılan bir çocuğumuzun fotoğrafı üzerinden yanlış bir algı oluşturulmaktadır. Uzun süredir gerçekleştirdiğimiz stat ve müze turlarında birçok takım taraftarları çocuğumuz rahatlıkla ve mutlulukta geziye katılmakta, Fenerbahçemiz ile tanışmakta, tarihimizle buluşturulmaktadır. Bugüne kadar stadımızı gezen binlerce çocuğumuz hiçbir engel ve sorunla karşılaşmadan stadımızdan mutlulukla ayrılmıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, hangi takımı tutarsa tutsun, tüm çocuklarımız bizim çok özel ve önemlidir; çocukların yer aldığı her konu ve organizasyon da en hassas noktamızdır. Bu noktada Galatasaraylı çocuğumuzun yaşadığı söylenen 'kıyafetini ters giydirme' konusunun kulübümüz ile kesinlikle bir ilgisi bulunmamaktadır.

Ancak söz konusu turlarda bu tip olayların bir daha yaşanmaması için kulübümüz dışında turlarda görev alan üçüncü parti yetkili ve ilgililere de gerekli uyarılar yapılacaktır. Kapılarımız hangi takımın taraftarı olduklarından bağımsız olarak tüm miniklerimize her zaman sonuna kadar açıktır."

Fenerbahçe\'den Stat Turunda \'Kıyafeti Ters Giydirme\' İçin Açıklama

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Stat Turunda 'Kıyafeti Ters Giydirme' İçin Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • cakcuk fener: çocuk gibi kanallarda para dilenirken Nasıl bir ezikliktir ki bu ufacık çocuğun giydiği spor takımı kıyafetine tahammül bile edemiyorlar fikir yoksunu yobaz çirkin ruhlu bir spor kulübüdür artık fenerbahçe 10 12 Yanıtla
  • Ultras: Kimin ilgisi var peki. Siz var ya siz ülke futbolunun tümörüsünüz 11 10 Yanıtla
    1453rize: emek hırsızları sizi 0 0
  • Şikesaray: Utanmaz arlanmaz aşağılık Galatasaray 7 10 Yanıtla
    Sizin içinde zor tabii: Kötü söz sahibinin dir 4 2
  • Yersen: Ya yemin ediyorum esas çocuk bu FB liler. Yazık ya. Doğrudur kesin bı haber 11 5 Yanıtla
  • cakcuk fener: çocuklara ellemeyin dokunmayın pis ruhlular 12 3 Yanıtla
  • Galatasaray : Nasıl korku salmışız 9 5 Yanıtla
  • Baskan : Yüzsüz hırsız ev sahibinden baskın çıkarmış. Şu fransızların tek doğru bir şeyi yok bunu bahane ediyorlar. Bence bunu fransızlar gündem değiştirmek için yaptı malum son 4 maç hakemle alındı kaldı bir maç onuda alırlarsa ebedi ezeli dost Fenerbahce derler bunların suratı keçe gibi hiç bozulmuyorlarda. Ha bu arada parator ve apti adam olup konuşmaya karar verdim acaba, 6 8 Yanıtla
    helehele: busene iki macida hakemler sayesinde puanla kapayan bi kuscuk mu soyluyo bunu bu seneki derbilerin hepsi saibeli hakemler dusurmedi sizi 4 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement