Fenerbahçe'den Teklif Aldığı İddia Edilen Mata, Manchester United'a İmza Atıyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Teklif Aldığı İddia Edilen Mata, Manchester United'a İmza Atıyor

Fenerbahçe'den teklif aldığı iddia edilen ünlü futbolcu Juan Mata, İngiliz ekibi Manchester United'la sözleşmesini uzatmak için görüşüyor.

20.01.2019 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe ile transferde ismi anılan Juan Mata için menajeri ve babası Juan Manuel Mata'dan açıklama geldi.

"HERHANGİ BİR TEKLİF ALMADIK"

Beyaz Futbol'a konuşan Juan Manuel Mata, "Kesinlikle hiçbir Türk takımıyla görüşme yapmadık. Türkiye, Arabistan ve Çin'den herhangi bir teklif almadık. Öyle bir görüşme de yapmadık. Oğlum Mata, İngiltere'de kalmak istiyor. Ben de aynısını istiyorum. Şu an kesinlikle Çin veya Türkiye'ye gitmeyi düşünmüyoruz. Hedefimiz Avrupa'da kalmak." dedi.

MANU İLE MASAYA OTURUYOR

2014'ten bu yana Manchester United forması giyen İspanyol oyuncun, sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için İngiliz kulübüyle masaya oturmaya hazırlanıyor.

İngiliz basınında yer alan haberlerde de Ole Gunnar Solskjaer'in Mata'nın takımda kalması yönünde rapor verdiği belirtilmişti.

(Sporx)

Fenerbahçe\'den Teklif Aldığı İddia Edilen Mata, Manchester United\'a İmza Atıyor

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Teklif Aldığı İddia Edilen Mata, Manchester United'a İmza Atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Sudenur: İngirtere liler 3 0 Yanıtla
  • Gerçek : Fenerbahçe fiyasko. Brezilyanın futbolu geriye çekmek için Avrupalı futbolcuları ön plana çıkardılar. Gs uyanık takım sürekli kaliteli Brezilyalı futbolcu getiriyor. Fenerbahçe Alex ve zikoyu getirip Brezilyadan kaliteli geleceği olan futbolcu getireceklerdi alt yapı için ise mutlaka okullardaki beden eğitimi öğretmenleri ile irtibat kurulması lazım. 2 0 Yanıtla
  • Aziz başkan.: Bu ali koçu seçip beni seçmediniz ya bunlar daha iyi günleriniz,ben bu takım için cezaevinde yattım ali koç nihat özdemir abdullah kiğılı kaçıp gittiler benim ahım kolay çıkmaz bunu bilin. 1 0 Yanıtla

Advertisement