Wolfsburg, Tolga Ciğerci'nin ardından Max Kruse'yi de transfer etmek istiyor - Son Dakika
Spor

Wolfsburg, Tolga Ciğerci'nin ardından Max Kruse'yi de transfer etmek istiyor

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Tolga Ciğerci Wolfsburg ile anlaşırken, Alman ekibinin bir diğer Fenerbahçeli Max Kruse'yi de kadrosuna katmak istediği ortaya çıktı.

09.05.2020 07:46  Güncelleme: 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Tolga Ciğerci yeniden Almanya'ya dönmeye hazırlanıyor. 2016-17 sezonunda Hertha Berlin'den Galatasaray'a transfer olan, Fenerbahçe'nin 2 sezon sonra sakat olmasına rağmen renklerine kattığı gurbetçi futbolcuya, altyapısından yetiştiği Wolfsburg'un talip olduğu öğrenildi.

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı nedeniyle ilk sezon hiç forma giyemeyen Tolga Ciğerci bu sezon 22'si ligde, 6'sı Türkiye Kupası'nda olmak üzere olmak üzere 28 maçta görev yaparken, 2 gol attı ve 4 de asist yaptı.

1.5 MİLYON EURO'YA SATILDI, BEDAVAYA DÖNÜYOR

Takımda son yılı olan ve Fenerbahçe'nin gelecek planlarında düşünülmeyen 28 yaşındaki futbolcunun eski takımı Wolfsburg ile her konuda anlaştığı ve sezonun tamamlanmasıyla birlikte Alman ekibinin kadrosuna katılacağı öğrenildi.

KRUSE'YE DE TALİP OLDULAR

6 yıl önce 1.5 milyon euroya Hertha Berlin'e sattığı Tolga'yı bedelsiz olarak kadrosuna katmaya hazırlanan Wolfsburg'un Max Kruse'ye de talip olduğu ortaya çıktı. Kruse eski takımından gelen teklife henüz bir yanıt vermezken, hem Alman oyuncunun Fenerbahçe'de mutlu olması hem de yönetimin bırakmak istememesi nedeniyle bu transferin gerçekleşmesi çok da mümkün görünmüyor.

BORÇLAR TL'YE DÖNDÜ, 5 MİLYON DOLAR AZALDI

Fenerbahçe Futbol AŞ, döviz cinsinden finansal borçların Türk Lirası'na çevirdi ve bu durum sonrasında yaklaşık olarak 5 milyon dolar kar elde etti. Sarı lacivertlilerden, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Şirketimiz finansal borçlarının yeniden yapılandırılması çerçevesinde şubat ayında başlayan görüşme ve işlemler sonucu Türk Lirası'na çevrilen yabancı para borçlarımız, 62.7 milyon ABD dolarına (Ortalama kur 6.91) ve 108.2 milyon euroya (Ortalama kur 7.23) ulaşmış olup, finansal borçlarımızda açık döviz pozisyonumuz 58 milyon dolara gerilemiştir. "

Wolfsburg, Tolga Ciğerci\'nin ardından Max Kruse\'yi de transfer etmek istiyor
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Wolfsburg, Tolga Ciğerci'nin ardından Max Kruse'yi de transfer etmek istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Asii: Çekin uzun vadeli 1 yıl geri ödemesiz kapat bütün borçları bu ne ya 0 5 Yanıtla
  • Almayanı dövüyrlar: Gel batan geminin malları bunlar gelllll 1 3 Yanıtla Yavrucumm: Yavrucum batan geminin MALLARI sizin evden çıkar sadece 0 0
  • Ercisli : İnşallah gidersin bal yapmayan arı kruse. Senin oynadığın her maç kötü şekilde bitti. Takımı yavaşlatıyorsun 1 1 Yanıtla
  • Beşiktaş'ta Samet Aybaba: Sergen Yalçın ile görüşme olmadı
    12:44 Beşiktaş'ta Samet Aybaba: Sergen Yalçın ile görüşme olmadı

    Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba, teknik direktörlük koltuğu için Sergen Yalçın ile görüşme yapılmadığını belirtti. Aybaba, takımın durumuyla ilgili olarak 'Elimizde kötü, çürümüş bir takım var' dedi. Ayrıca, bazı hocalarla görüşme yapıldığı ancak kadroyu görmek istemeyenler olduğunu da söyledi.

  • Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'ya destek çağrısı yapıyor
    12:31 Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'ya destek çağrısı yapıyor

    Ünlü şarkıcı Lara, pazar günü Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile karşı karşıya gelecek Kırıkkalegücü FSK'ya destek için taraftarlara 'stadyuma bekliyoruz' çağrısı yaptı. Lara, 'Haydi Kırıkkalem, bu pazar herkesi Başbınar Stadyumu'na bekliyoruz' dedi.

  • Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor
    12:29 Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor

    TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka'nın hücum oyuncuları Enes Nalbantoğlu ve Fatih Taşdelen, takımın ligde attığı 53 golün 24'üne katkı sağladı. Karşıyaka, zirve takibini sürdürerek play-off maçları öncesinde en azından saha avantajını elde etmeyi hedefliyor.

  • Turgay Yeşilyurt, Tavşanlı'da Karate Semineri Verdi
    12:24 Turgay Yeşilyurt, Tavşanlı'da Karate Semineri Verdi

    Türk karatesinin efsane ismi Turgay Yeşilyurt, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Karate Okulu ve Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü karate takımlarına özel bir 'Kata' semineri verdi. Seminerde Türkiye Karate Federasyonu Genel Koordinatörü Erkan Taşbaşı ve Türkiye Karate Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi Murat Kıroğlu da yer aldı.

  • Körfez Gençlerbirliği Ragbi Takımları Grup Birincisi Oldu
    12:18 Körfez Gençlerbirliği Ragbi Takımları Grup Birincisi Oldu

    Körfez Gençlerbirliği Ragbi Kadın ve Erkek takımları Ankara'da düzenlenen 7'li Ragbi U18 Türkiye Şampiyonası'nda grup maçlarını kazanarak final etaplarına grup birincisi olarak katılmaya hak kazandı. 6 sporcu ise milli takıma davet edildi.

  • Denizlispor U15 Gelişim Ligi'nde Play-off'lara Katılmaya Hak Kazandı
    12:17 Denizlispor U15 Gelişim Ligi'nde Play-off'lara Katılmaya Hak Kazandı

    TFF U15 Gelişim Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Denizlispor, Nazilli Belediyespor'u 4-1 mağlup ederek 36 puana ulaştı ve play-off'lara katılmaya hak kazandı.

  • Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam ediyor
    12:14 Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam ediyor

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında oynayacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarına antrenmanla devam etti. Antrenmanda Mert Günok ve Semih Kılıçsoy'un tedavisi sürerken, Onur Bulut, Arthur Masuaku, Salih Uçan ve Tayfur Bingöl bireysel olarak çalıştı. Ante Rebic ve Omar Colley ise antrenmana katılmadı.


Advertisement