Fenerbahçe'den Welbeck harekatı! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Welbeck harekatı!

Forvet hattına bir takviye yapmayı daha düşünen Fenerbahçe için İngiliz basınından sürpriz bir iddia geldi. Habere göre, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuya 3 milyon euro imza parası ve yıllık 4 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme teklif ettiği belirtildi.

29.07.2019 09:48  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ada basınının iddiası gündeme bomba gibi düştü. The Sun, F. Bahçe'nin Arsenal ile yollarını ayıran 28 yaşındaki forvetle temasa geçtiğini ileri sürdü.

Sarı-lacivertlilerin bonservisi elinde olan yıldız golcüye 3 milyon euro imza parası, 4 milyon euro'dan da 3 senelik sözleşme teklif ettiği iddia edildi.

Başkan Ali Koç, önceki gün yapılan Divan Kurulu'nda taraftarlara müjdeyi vermişti. Kadroya 2 stoper, 1 orta saha, 1 de forvet takviye edeceklerini söyleyen Koç, kısa süre içinde bu transferin biteceğini açıklamıştı.

WELBECK İLE TEMASA GEÇİLDİ

Başkanın bu sözlerinin ardından İngiltere'de flaş bir iddia ortaya atıldı. The Sun Gazetesi, Fenerbahçe'nin Arsenal ile yollarını ayıran Danny Welbeck ile temasa geçtiğini yazdı. Haberde; sarı-lacivertliler ile Roma ve Lazio'nun da 28 yaşındaki oyuncu için takipte olduğu vurgulandı.

Welbeck'in menajerliğini yapan abisinin daha önce de F.Bahçe'yle temasa geçtiği belirtilirken, 100 bin pound maaş ile 5 milyon euro imza para nedeniyle görüşmelerin tıkandığı ifade edildi.

Sarı-lacivertlilerin yeni bir teklifle gittiği Welbeck'e 3 milyon euro imza parası, 4 milyon euro'dan da 3 senelik sözleşme önerdiği kaydedildi. Yıllarca Manchester United ve Arsenal'da oynayan İngiliz futbolcunun kısa süre içinde kararını vereceği belirtilirken, en iyi teklifi F.Bahçe'nin yaptığı öğrenildi.

Fenerbahçe\'den Welbeck harekatı!

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Welbeck harekatı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Baba kartal: Fenerbahçe 5alır, 1e aldık der,3alır bedava geldi der,başkan ve yönetimin fiyasko ve başarısızlığıdır, iç çamaşırlara kadar bir dünya borç,taraftara el açmala dilenmekle ödenmez bu paralar 3 6 Yanıtla
  • Hemşinli: FALCAODAN 3 GÖMLEK ÜST. 5 3 Yanıtla
  • ben : yalan haber yıllık 4 milyon euro + 3 milyon euro imza parası hayatta vermez fenerbahçe biri fena yırtılmış :)) 2 4 Yanıtla
    Sen: Kesin 6saraylısın 1 0
  • ahmet şeker: alsın kesin şanpiyon beşiktaşlıyım 3 1 Yanıtla

Advertisement