Fenerbahçe Erol Bulut'la sezon sonuna kadar yola devam edecek - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Erol Bulut'la sezon sonuna kadar yola devam edecek

Fenerbahçe'nin Göztepe mağlubiyeti sonrası eleştiri okları teknik direktör Erol Bulut'a yöneldi. Son 3 haftada 2 mağlubiyet alan Fenerbahçe'de Erol Bulut'un geleceği sorgulanmaya başlandı. Sarı-lacivertli yönetimin sezonu Erol Bulut'la tamamlayacağı ancak sezon sonunda 46 yaşındaki teknik adamla yollarını ayıracağı kaydedildi.

23.02.2021 19:29  Güncelleme: 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Süper Lig'in 26. haftasında Kadıköy'de Göztepe'yi konuk etti. Sarı Lacivertliler, Halil Akbunar'ın golüne engel olamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Şampiyonluk yarışındaki en büyük rakiplerinden Galatasaray'ın zorlu Aytemiz Alanyaspor deplasmanında galip geldiği haftada 3 puan kaybeden Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesi moraller bozuldu.

Fenerbahçe'nin Göztepe mağlubiyeti sonrası eleştiri okları teknik direktör Erol Bulut'a yöneldi. Son 3 haftada 2 mağlubiyet alan Fenerbahçe'de Erol Bulut'un geleceği sorgulanmaya başlandı.

DEĞİŞİKLİK DAHA KÖTÜ SONUÇLARA YOL AÇABİLİR

Fenerbahçe'de Erol Bulut'un geleceği tekrar tartışmaya açıldı. Göztepe mağlubiyeti sonrası yol ayrılığı gündeme gelse de henüz böyle bir karar alınmadı. Bunda en önemli etkenlerden biri Ali Koç ve yönetiminin istikrar sözüyle göreve gelmesi.

Kamuoyunda genel beklenti Erol Bulut ile yolların ayrılması yönünde olsa da yönetim henüz üçüncü yılına girmeden 5. teknik direktör ile yol ayrımına gitmek istemiyor, değişikliğin daha kötü sonuçlar açabileceği belirtiliyor.

Sarı-lacivertlilerde yönetim şu anda iyi bir teknik direktör bulmanın zor ve maliyeti olacağı görüşünde hemfikir. Ayrıca yine bir uyum süreci söz konusu olacak. Bu nedenle sarı-lacivertliler sezon sonuna kadar Erol Bulut ile yola devam etmekte ısrarcı. Ayrıca sık sık hoca değişikliği yapmanın kulüp ve yönetimin imajı açısından olumsuz bir durum oluşturabileceği düşünülüyor.

(Milliyet)

Fenerbahçe Erol Bulut\'la sezon sonuna kadar yola devam edecek

Son Dakika Spor Fenerbahçe Erol Bulut'la sezon sonuna kadar yola devam edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Bir dost: Erol Bulut kalsın . O çok iyi. :) :) 42 28 Yanıtla
  • Paşalı: Süper başarılı hoca inşallah senelerce Fenerbahçe de kalır Kendisi çok sistemli disiplinli tecrübeli akıllı takımı çok iyi analiz ediyor Böyle bir deha hiç görmedim!! 42 24 Yanıtla DASDAD: BENCE BU YORUMU BEĞENMEYENLER DE BU CÜMLEYİ GERÇEK ALGILAYANLADIR:ddd 2 0 nE ?: Cinconlusun demi lan sen :D 0 0
  • muro: bu açıklama aldatmaca, bu hafta fener yenilirse görecegiz sezon sonuna kalabilecekmi bakalım. 44 4 Yanıtla
  • Hiltem: O zaman Gs'a şampiyonluk hayırlı olsun 17 4 Yanıtla
  • Zfr06: Bu senede bir şey beklemeyin mi diyorsunuz yani Ali Koç efendi. 17 1 Yanıtla
  • Faruk : Bu sene fenerbahce sampiyon olamaz nedeni erol bulutun takimi iyi calistirmamasindan kaynaklaniyor 12 1 Yanıtla
  • Fenerli: Zararın neresinden dönersen krdır.bu adamdan hicbirsey olmaz.takim ne oynadığını bilmiyor .koskoca klub çoluk çocuğun eline kaldı. 11 1 Yanıtla
  • Joe: Advocaat, zico gibi adamların değerini bilemediniz. Fenerbahçenin evladı deyip çoluk çocuğu getirmeyin. İsmail kartal, Aykut kocaman size ders olmadı mı. Her şeyi geçtim volkan demirelden fayda bekliyorsunuz. 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement