Fenerbahçe, Galatasaray'ın da gündemine gelen Mandzukic'e teklif götürdü - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Galatasaray'ın da gündemine gelen Mandzukic'e teklif götürdü

Takımdan ayrılması beklenen Kosovalı golcü Vedat Muriqi'in yerine forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin, kısa süre önce Al Duhail kulübü ile yollarını ayıran Mario Mandzukic'e teklif yaptığı öğrenildi. Hırvat futbolcunun adı bir dönem Galatasaray da anılmıştı.

21.08.2020 10:17  Güncelleme: 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, İtalyan devi Lazio'ya transfer olması beklenen Kosovalı futbolcu Vedat Muriqi'nin yerşne forvet almak için harekete geçti.

Sarı lacivertlilerin, Dünya futbolunun önemli golcüleri arasında gösterilen ve kısa süre önce Al Duhail kulübü ile yollarını ayıran Mario Mandzukic'e 2 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu öğrenildi.

5 MİLYON EURO TEKLİF EDİLDİ

Elde edilen bilgilere göre Mandzukic'e yıllık 2,5 milyon eurodan toplam 5 milyon euro garanti ücret ve bonus maddeleri önerildi. Birçok kulüple masada olan tecrübeli yıldız Fener'e kısa sürede yanıt verecek. BAE kulübü Al Duhail'de beklediğini bulamayan Mandzukic'in Avrupa dışına bir daha çıkmak istemediği, Fenerbahçe'nin yaptığı teklifle transferde önemli bir adım attığı ifade ediliyor.

ARABİSTAN MACERASI 6 AY SÜRDÜ

Juventus, Atletico Madrid ve Bayern Münih gibi dev kulüplerin formasını giyen Mario Mandzukic 497 resmi maça çıktı. 34 yaşındaki Hırvat yıldız 197 kez ağları havalandırırken, 84 asist yaptı.

Ocak ayında sürpriz bir şekilde Al Duhail'ye transfer olan Mandzukic'in Birleşik Arap Emirlikleri serüveni 6 ay sürdü.

GALATASARAY DA İLGİLENİYORDU

Mario Mandzukic ile bir dönem Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray da ilgileniyordu. Sarı lacivertliler daha önce Galatasaray'ın gündeminde yer alan Sivassporlu Mert Hakan Yandaş'ı kadrosuna katmıştı.

Fenerbahçe, Galatasaray\'ın da gündemine gelen Mandzukic\'e teklif götürdü

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Galatasaray'ın da gündemine gelen Mandzukic'e teklif götürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Eeeee: Çöküşşşşş Başlangıçı bunlar 3 ay sonra mendil açarlar gine. Takımlar savuruyor 1 1 Yanıtla güneye cevap verene cevap: - cevap yazarken , sohbet ederken , vb sözcüklerde konuşma cizgis konur. önce sen kendin öğren sonra başkasının düzeltmiş olduğu yanlışın düzeltmesinin düzeltmesini yap. 1 0 güneye cevap verene cevap veren şahsa cevap: Cümleye büyük harfle başlanır. Cizgis diye bir kelime yok çizgi diye bir kelime var. Sen yazmayı öğren önce ilkokul terk misin ? Pc özürlü müsün yoksa ? 0 0 Hepinize cevap: Oturun kpss çalışın :) 0 0 güneye cevap verene vecap verene cevap olarak verd: cümle içerisinde cümle olunca büyük harfle başlanmaz. Senin gibi sabah akşam pc başında olmadığımız için yanlış yazmış olabiliriz. 0 0 hepımıze cevap veren sahısa buyuk cevap: atama varda biz mi çalışmıyoruz 0 0 guney: gine değil yine. türkçe bilmiyor spor yorumculuğu yapıyor aklı sıra 0 0 Güneye cevap: Güney yineden sonra nokta konulmaz. Önce sen kendin öğren sonra başkalarını yorumlarsın. 0 0
  • Aaaaa: İkinci sınıf takımlar küme düşmemeye oynar 0 1 Yanıtla
  • URFALİ: ÇİĞKÖFTE YEDİRİN.AMA ADIYAMAN DEĞİL ÜRFA ÇİĞKÖTESİ 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ali Koç'tan çarpıcı açıklamalar: TFF ceza verirse Türk futbolu sıkıntıya girer
    17:25 Ali Koç'tan çarpıcı açıklamalar: TFF ceza verirse Türk futbolu sıkıntıya girer

    Fenerbahçe Kulübü, Mart ayı Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün içinde bulunduğu durumu ve Trabzonspor maçında yaşananları sert bir dille anlattı. Koç, "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısından inşallah ceza vermezler. Türk futbolu uluslararası alanda çok sıkıntıya girer. Şimdi kılıfına uydurmaya çalışıyorlar. Çünkü üstlerinde baskı var. Zaten her şeyi kılıfına uydurmaya çalışıyorlar" dedi.

  • Hakemlerin itirazı reddedildi
    17:24 Hakemlerin itirazı reddedildi

    TFF Tahkim Kurulu, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın devre arası hakem terfi listesine yaptığı itirazı kabul etmedi.

  • Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası
    17:16 Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaraylı kaleci Günay Güvenç'e 2 maç ceza verdi. PFDK'nın bugün yaptığı toplantı sonrası aldığı kararlar arasında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Galatasaray ve Kasımpaşa'ya para cezaları ve tribün kapatma cezaları da bulunuyor. Ayrıca, Galatasaraylı futbolcu Günay Güvenç, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men edildi ve para cezası aldı.

  • Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var
    17:04 Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzon Emniyeti'nin maça polis tahsis etmemesi ve tahsis ettiği polisleri dışarda bekletmesinin büyük bir zaaf olduğunu belirtti. Koç, emniyet müdürünün hala görevde olmasının da kendilerine bir mesaj olduğunu söyledi.

  • Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu
    16:52 Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının sadece bir neden olmadığını belirterek, olayın bardağı taşıran damla olduğunu söyledi. Koç, Trabzon'daki olayın organize ve belli bir amaçla gerçekleştirildiğini ifade etti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi
    16:39 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında ÇBK Mersin, sahasında Beşiktaş BOA'yı 91-64 yendi. Mersin temsilcisi, bu sonuçla seride 2-0 öne geçerek finale yükseldi.


Advertisement