Fenerbahçe, Gustavo ile söz kesti! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Gustavo ile söz kesti!

Fenerbahçe'nin uzun süredir istediği Gustavo transferinde yeni gelişmeler yaşandı. Oyuncunun kulübü Marsilya, Gustavo'nun bonservis ücretinde indirim yapınca iki taraf anlaşmaya çok yaklaştı. Sarı lacivertli ekibin Brezilyalı orta saha oyuncusu ile 3 yıllık prensip anlaşması yaptığı öğrenildi.

22.08.2019 09:56  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı-Lacivertliler, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın listesinin ilk sırasındaki Luis Gustavo için birkez daha düğmeye bastı.

MARSİLYA, FİYATTA İNDİRİME GİTTİ

Geçen hafta Fransa'ya giden sportif direktör Damien Comolli'nin Marsilya ile masaya oturduğu öğrenildi. Fransız kulübünün daha önceki tutumunda yumuşama olduğu öğrenildi.

Sarı lacivertli ekip ile Marsilya arasında 1 ay önce yapılan görüşmede 7 milyon eurodan aşağıya inmeyen Fransız ekip, bonservis ücretini 5 milyon euroya kadar düşürdü. Fenerbahçe'nin ise 4 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu öğrenildi.

2 MAÇTA 90 DAKİKA OYNADI

Yönetimin Gustavo ile de 3 yıllığına anlaştığı belirtiliyor. Brezilyalı yıldızın Marsilya ile 2 yıl daha sözleşmesi var. Gustavo bu sezon ligdeki 2 maçta da 90 dakika oynadı. Fenerbahçe'de transferi gerçekleşmesi halinde stoper bölgesinde de görev verilmesi beklenen Luiz Gustavo kariyerinde 45 maça bu pozisyonda başladı. Deneyimli oyuncu 344 karşılaşmada ön libero, 20 maçta da sol bek olarak görev yaptı.

Fenerbahçe, Gustavo ile söz kesti!

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Gustavo ile söz kesti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Danyal: Bayern de müthis oynuyordu, Fener iyi motive Ederse mükemmel Transfer 12 0 Yanıtla
  • Y Y: Sayın başkan Gustavo 33 yaşında 9 milyon Euro Fransız jonhatan bamba 23 yaşında yorum sizin 9 3 Yanıtla Secret Member: Kardeşim bambayı nasıl alıcaksın 2023 e kadar sözleşmesi var ,piyasa değeri 23 Milyon ve oyuncu genç.Fenerde bambayı alacak para yok. 8 1
  • Vu: La bu resmen amele 2 5 Yanıtla
  • maspla: bamba ne alaka birader 5 1 Yanıtla
  • Saban bal: Aynen muslim abi 2 0 Yanıtla

Advertisement