Fenerbahçe İçin Zaman Daralıyor... - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe İçin Zaman Daralıyor...

Fenerbahçe İçin Zaman Daralıyor...

Transfer döneminde takviyeler yapmayı amaçlayan Fenerbahçe’de henüz beklenen adımlar atılmadı. Sarı-lacivertlilerde Van Persie başta olmak üzere kadrodan gönderilmesi istenen isimler için de bir sonuç çıkmadı

11.01.2018 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Celal Umut Eren/ Skorer Özel
Devre arası kampını Antalya'da geçiren Fenerbahçe'de transfer konusu halen çözülemedi. 13 Ocak'ta Antalya kampını noktalayarak, İstanbul'a dönecek sarı-lacivertlilerde zaman daralıyor.
16 Ocak'ta Türkiye Kupası'nda İstanbulspor ile rövanş maçına çıkacak ve 20 Ocak'ta da Göztepe ile ligin ikinci yarısını resmen açacak Fenerbahçe'de henüz takviye yapılmadı.
Sol bek ve orta saha merkeze ilk etapta oyuncular arayan Fenerbahçe'de yabancı kontejanı konusunda ise adımlar atılması bekleniyor. Vincent Janssen'in ayak parmağındaki sakatlık ve beklenen transfer tekliflerinin gelmemesi nedeniyle Jose Fernandao takımda kalıyor.
Şu anda Eljif Elmas ile beraber 15 yabancı futbolcusu bulunan Fenerbahçe'nin, Robin Van Persie durumu da çözülemedi.
Ozan Tufan ile beraber kadro dışı bırakılan Hollandalı forvet, sezonun ikinci yarısında düşünülmüyor. Van Persie'yi kontenjandan çıkaracak sarı-lacivertliler, buraya Eljif Elmas'ı almayı bekliyor. Aykut Kocaman'ın takımında sol bekte İsmail Köybaşı ve Hasan Ali Kaldırım'ın devam etmesi beklenirken, orta saha merkezde iki genç yıldız; Oğuz Kağan ve Eljif Elmas önemli alternatifler olacak.
Ozan Tufan'ı da kadrosunda düşünmeyen Aykut Kocaman, orta sahada Mehmet Ekici'nin de iyileşmesiyle beraber sorunu içeriden çözmeyi planlayacak.
Finansal Fair Play kurallarını da düşünen Fenerbahçe'nin, transfer yapmak adına bir oyuncusunu satmak ve bonservisiyle bir oyuncusunu göndermesi gerekiyor.
2013 yılından bu yana devre arası dönemlerinde sadece 1 transfer yapan Fenerbahçe, onda da Ukrayna'dan Alexander Karavaev'i getirmiş ancak kadroya bile dahil etmeden ayrılmıştı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fenerbahçe İçin Zaman Daralıyor... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement