Fenerbahçe ile Galatasaray arasında loca krizi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında loca krizi

Fenerbahçe Kulübü, Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak olan derbi maçı locada takip etmek isteyen Galatasaray yöneticilerine olumsuz yanıt verdi.

20.02.2020 10:14  Güncelleme: 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülker Stadı'nda derbide takımı yalnız bırakmak istemeyen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yönetici arkadaşlarıyla birlikte Kadıköy'e gitme kararı aldı. Protokol tribününde 15 kişilik yeri olan sarı-kırmızılı kulübün derbi için Fenerbahçe yönetiminden bir loca talep ettiği ortaya çıktı. Ancak sarı-lacivertliler, bu isteğe olumsuz yanıt verdi. Cengiz ve kurmayları Pazar akşamı Ülker Stadı'ndaki dev maçı protokolden takip edecek.

GALATASARAY İLK MAÇTA LOCA VERMİŞTİ

2018-19 sezonunda Türk Telekom Stadı'nda oynanan ve 2-2 biten derbide Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve beraberindeki sarı-lacivertli yöneticilere özel loca tahsis etmişti.

(Sabah)

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında loca krizi

Son Dakika Spor Fenerbahçe ile Galatasaray arasında loca krizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • EMRE AKBABA: BİZ KUPALARA LAYIK TAKIMIZ; LOCA VE SARAYLARDA SİZ OTURMAYA DEVAM EDİN.. 8 2 Yanıtla Aslan GS: Emre Akbaba, fileleri havalandırmayı unutma ! 7 1 MİLLİYETÇİ: Teneke 1 1
  • FB store kayseri: Fanatik FB li olarak söylüyorum..21 yıllık krallığımızı bitirecekler bu sefer ...hatta cinconlar fark bile yapabilir 6 4 Yanıtla Baba: Hadilan cinconlu fenerliyim diye yazma bide adam ol adam 4 3 FENERBAHÇE: ezhel in imkansızım şarkısını bilirmisin kardeş imkansızzzzzzz 3 3
  • mustafa balkan: fenev kendine yakışanı yapmış, 8 1 Yanıtla
  • st: iyi yapmışlar 2 6 Yanıtla
  • fb: bir fenerbahçeli olarak yakıştıramadım eğer haber doğru ise 5 2 Yanıtla
  • sa: Korkak herif 6 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement