Fenerbahçe ile imzaladı! Serdar Dursun'un İstanbul'a Beşiktaş için geldiği ortaya çıktı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe ile imzaladı! Serdar Dursun'un İstanbul'a Beşiktaş için geldiği ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde anlaşmaya vardığı Serdar Dursun'u ilk etapta Beşiktaş'ın İstanbul'a getirtip, 525 bin euro önerdiği öğrenildi. Daha sonra ise Kanarya, bu rakamı 650 bin euroya çıkarttı. Sarı-lacivertliler, ardından futbolcunun ailesini ve menajerini de ikna ederek transferde mutlu sona ulaştı.

23.06.2021 14:55  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde Almanya 2. Ligi'nde Darmstad'ın formasıyla gol kralı olan Serdar Dursun'u bedelsiz olarak kadrosuna kattı.

Bu transferle ilgili olarak da bomba gerçekler ortaya çıktı. Fanatik'in haberine göre, 29 yaşındaki forveti ilk etapta Beşiktaş 'ın, İstanbul'a getirdiği bildirildi. Siyah-Beyazlılar'ın, Serdar Dursun'a 525 bin Euro önerdiği öğrenildi.

MENAJERİ VE AİLESİ İKNA EDİLDİ

Ancak yaşanan bu gelişmelerin sonrasında Sarı-Lacivertliler devreye girdi ve yıldız oyuncuya 650 bin Euro teklif etti. Bu gelişmeyle birlikte ibre Kanarya'ya döndü. Fenerbahçe Yönetimi, sonrasında ise Serdar'ın menajeri ve ailesi ile görüşerek, onları ikna etti, transfer gerçekleşti. Beşiktaşlı yöneticilerin ise büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı belirtildi.

Fenerbahçe ile imzaladı! Serdar Dursun'un İstanbul'a Beşiktaş için geldiği ortaya çıktı

MEHMET TOPUZ'A BENZEDİ

Bu transfer, yıllar önce Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye gelişini hatırlattı futbolseverlere. Beşiktaş Mehmet Topuz'u İstanbul'a getirtip, formayı giydirmişti. Topuz, "Ailecek Beşiktaşlıyız, burada oynamak istiyorum" açıklaması yapmıştı. Dönemin Başkanı Aziz Yıldırım, Kayserispor'a 9 milyon euro bonservis bedeli ödeyip Mehmet'i Fenerbahçe'ye katmıştı. Ardından Mehmet, "Çocukluktan beri Fenerbahçeliyim, baskı altında kaldım" açıklaması yapmıştı.

Fenerbahçe ile imzaladı! Serdar Dursun'un İstanbul'a Beşiktaş için geldiği ortaya çıktı
Fenerbahçe ile imzaladı! Serdar Dursun\'un İstanbul\'a Beşiktaş için geldiği ortaya çıktı

Son Dakika Spor Fenerbahçe ile imzaladı! Serdar Dursun'un İstanbul'a Beşiktaş için geldiği ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Afşar Ağa: 100 euroluk adammış bjk da ne işi var saden 2 seneye kalmaz döner anadoluya 9 6 Yanıtla

Advertisement