Fenerbahçe ile Kolarov ön protokol imzaladı! Vazgeçen taraf tazminat ödeyecek - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe ile Kolarov ön protokol imzaladı! Vazgeçen taraf tazminat ödeyecek

Fenerbahçe ile adı uzun süredir anılan Kolarov transferinde sona gelindi. Oyuncuyla anlaşan sarı lacivertli ekibin Roma ile pazarlıkları kısa sürede bitirmesi bekleniyor. Bu arada iki tarafın imzaladığı ön protokole göre transferden vazgeçen taraf 500 bin euro tazminat ödeyecek.

10.08.2019 09:45  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Kolarov'u perşembe günü İstanbul'a getirmeyi planlıyordu ancak oyuncunun Atletico Bilbao maçında attığı frikik golü planları bozdu. O golden sonra Roma taraftarı 33 yaşındaki sol bekin takımda kalması yönünde kamuoyu oluşturdu.

Kısacası Sırp yıldız golü kendi kalesine attı. Fenerbahçe cephesi rahat. Çünkü oyuncu transfer görüşmesi için daha önce İstanbul'a geldiğinde kendisi ile ön protokol imzalandı ve anlaşmaya tazminat maddesi konuldu. Buna göre transferden kim vazgeçerse karşı tarafa 500 bin euro tazminat ödeyecek.

Fenerbahçe ile Kolarov ön protokol imzaladı! Vazgeçen taraf tazminat ödeyecek

ROMA SON KARARINI VERMEDİ

Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, Roma ile görüşmelerini sürdürürken, 2 milyon euro bonservis ödemeye hazır olduklarını yineledi. Roma kulübü ise taraftar baskısı nedeniyle işi soğutmanın ve ağırdan almanın iyi olacağı konusunda fikir belirtti.

Comolli, Kolarov'a da aralarındaki protokolü hatırlattı ve gereğini yapmasını istedi. Roma ile bir yıllık sözleşmesi kalan 33 yaşındaki Sırp oyuncunun gelecek günlerde ortaya koyacağı performans kaderini belirleyecek.

Fenerbahçe ile Kolarov ön protokol imzaladı! Vazgeçen taraf tazminat ödeyecek

Son Dakika Spor Fenerbahçe ile Kolarov ön protokol imzaladı! Vazgeçen taraf tazminat ödeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ender: Adam gelmezse Fenerin işine gelir 500 çepte. Ali sevinir. 3 6 Yanıtla MUSTAFA SOĞANCI: SENCE ALIRLARMI 500... BENCE ALMAZLAR SENEYE BELKİ TRANSFER EDERİZ DERLER...FALCAOYU ALIYORUK YA POPOLRI TUTUŞTU 7 12

Advertisement