Fenerbahçe ile Sponsorluk Anlaşması Yapan Ferit Şahenk, Formayı Öptü - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe ile Sponsorluk Anlaşması Yapan Ferit Şahenk, Formayı Öptü

Fenerbahçe ile 3 yıl için 45 milyon Euro'luk sponsorluk anlaşması yapan Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, kendisine verilen Fenerbahçe formasını öptü. Bu görüntü sosyal medyada çok konuşuldu.

30.06.2017 12:07  Güncelleme: 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon Euroleague ve Türkiye liginde zafere ulaşan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Doğuş Grubu ile 3 yıllık sponsorluk ve birçok noktada işbirliği anlaşmasına vardı. Sponsorluk anlaşması kapsamında; sarı-lacivertli takım, 2017-2018 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca Fenerbahçe Doğuş adı altında mücadele edecek.

Öte yandan Twitter'da 'Fenerbahçe Basketbol' hesabının adı da anlaşmanın ardından 'Fenerbahçe Doğuş' olarak değiştirildi. Bunun yanında Aziz Yıldırım tarafından kendisine hediye edilen formayı öperek karşılık veren Ferit Şahenk, bu hareketiyle beğeni topladı.

"FERİT BEY İYİ FENERBAHÇELİDİR"

AZİZ YILDIRIM: "Doğuş ile Fenerbahçe, iki marka, 3 yıllığına bir araya gelip Türk basketboluna hizmet etmek için anlaşıyor. Doğuş grubuna daha önceki destekleri nedeniyle de teşekkür ederim. Ferit bey iyi bir Fenerbahçelidir. Doğuş ailesine teşekkür ediyorum."

"ÇOK PROJEMİZ VAR"

FERİT ŞAHENK: "Benim için heyecan verici bir gün. Sayın başkanımız Aziz Yıldırım'a ve Fenerbahçe camiasına teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Doğuş grubu olarak toplumsal yaşamın gelişime katkı yapmak için bir çok projeler geliştiriyoruz. Spor alanında bir çok sporcumuza destek olduk, olmaya çalışıyoruz. Beraberliğimizin Türk basketboluna hayırlı olmasını diliyorum. Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe camiasına tekrar teşekkür ediyorum."

"FERİT BEYLE ÇALIŞMAK KEYİFLİ OLACAK"

OBRADOVİC: "Ferit beyle fazlaca vakit geçirdim. Fenerbahçe'ye ne kadar önem verdiğini biliyorum. Ferit beyle çalışmak keyifli olacak. Bir kere daha Ferit beye ve başkanımıza teşekkür ediyorum."

İBRAHİM KUTLUAY GERİ DÖNDÜ

Öte yandan Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk yaptığı açıklamada "İcra Komitesi oluştuğunda sevgili kardeşim İbrahim Kutluay da bu yapıda görev alacaktır" dedi

BOGDANOVİC GİDECEK Mİ?

Fenerbahçe ile Doğuş Grubu arasında yapılan sponsorluk anlaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında Bogdan Bogdanovic'in durumu ve takımın geleceği oldu.

"OYUNCUNUN HAYALLERİ VAR"

Fenerbahçe Doğuş Genel Menajeri Maurizio Gherardini konuya ilişkin açıklamalarda bulunurken, "Bogdanovic'in durumu ve sonrasıyla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Piyasaya bakıyoruz, esnek ve hazır olmaya çalışıyoruz. Oyuncularımızın hayalleri olduğunun farkındayız ancak bizim de hayallerimiz var ve bu hayallere yönelik çalışmalar yapıyoruz," şeklinde konuştu.

Fenerbahçe yöneticilerinin tüm çabalarına rağmen Bogdan Bogdanovic'in ikna edilemediği biliniyordu. Her fırsatta her oyuncunun hayalinin NBA olduğunu dile getiren Bogdan Bogdanovic'in ilerleyen günlerde Sacramento Kings ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda düzenlenen toplantıya Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkanlar Ali Yıldırım, Önder Fırat, Ozan Balaban, Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Başak, Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya, Fenerbahçe Doğuş Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zejko Obradovic ve Fenerbahçe Doğuş Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Maurizio Gherardini ile kulüp ve Doğuş Holding yetkilileri yer aldı.

Fenerbahçe ile Sponsorluk Anlaşması Yapan Ferit Şahenk, Formayı Öptü

Son Dakika Spor Fenerbahçe ile Sponsorluk Anlaşması Yapan Ferit Şahenk, Formayı Öptü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.

  • Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor
    10:14 Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor

    Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası 22-26 Nisan tarihleri arasında Denizli'de yapılacak. Şampiyonada 8 ilden 13 takım mücadele edecek.


Advertisement