Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel: Kale Berke'nin Olacak - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel: Kale Berke'nin Olacak

Sezona yine kötü giren ve yediği hatalı gollerle hedef tahtasına oturan Volkan Demirel, Altınordu'dan transfer edilen Berke için, "Zamanı geldiğinde kale zaten Berke'nin olacak." dedi.

21.08.2018 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de Benfica maçları ve Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası kaleci konusunda ortaya atılan polemikler giderek artarken, genç kaleci Berke Özer'in adı daha fazla gündeme gelmeye başladı.

Volkan Demirel'in geçen sezonun başında olduğu gibi bu sezon da hatalı goller yiyerek sezona girmesi eleştiri alırken, sezonun ilerleyen bölümü için de bazı alternatif adayları doğurdu. Camia ve taraftarlar arasında Altınordu'dan transfer edilen 18 yaşındaki Berke'nin adının öne çıkması dikkatlerden kaçmadı.

Son günlerde eleştirilerin odağında olan kaptan Volkan Demirel de ilk geldiği andan itibaren çok destek verdiği genç meslektaşını yine korumaya aldı.

Berke'nin Fenerbahçe'nin geleceği olduğunu her fırsatta yakın çevresine anlatan tecrübeli file bekçisi, çok yetenekli bir kaleciyle çalıştıklarını ve bir numaranın kimseye ait olmadığını söylediği öğrenildi.

EN BÜYÜK DESTEK

Berke'yi sarı-lacivertli kalede bir numara olarak görmekten rahatsız olmayacağını aksine mutluluk duyacağını da dile getiren Volkan'ın, zamanla daha çok tecrübe kazanıp, yeteneğiyle bu noktaya zaten ulaşacağını belirttiği ifade edildi. 37 yaşındaki yıldızın, "Gün geldiğinde bu kale zaten Berke'nin, benim desteğim hep kendisiyle olacak. Fenerbahçe'de başarılı olabilecek yetenekte, karakterde" dediği öğrenildi.

Öte yandan, Volkan Demirel ile Berke Özer arasında da adeta ağabey-kardeş ilişkisi olduğu dile getirildi. Volkan'ın antrenmanlarda, saha dışı sohbetlerde ve tesislerde genç takım arkadaşıyla hep ilgilendiği, kaleye geçecek cesareti verdiği ve sürekli telkinlerde bulunduğu kaydedildi.

HER ZAMAN DESTEKTE

Kaleci Volkan Demirel, 16 yıldır yer aldığı Fenerbahçe'de birçok yerli genç kaleciyle çalıştı. Her zaman arkadaşlarına destek olan Volkan, tüm mevkidaşlarıyla iyi dostluklar kurdu. Rüştü Reçber ile ağabey-kardeş gibi olan deneyimli eldiven, daha sonra Recep Biler, Volkan Babacan ve Mert Günok'la çok iyi dostluklar kurdu.

Son 2 yıldır Fabiano ve Kameni gibi yabancı kalecilerle de hep iyi iletişim sağlayan Volkan'ın, Fabiano ile halen arkadaşlığı bulunuyor. Şimdi Berke Özer'e de yakın davranan Volkan, kale konusunda fedak,rlıktan çekinmiyor.

BİR FENERBAHÇE GELENEĞİ

Sarı-lacivertlilerde kaleci konusunda yaklaşık 30 yıldır süren bir gelenek bulunuyor. 90'lı yılların başından itibaren Engin İpekoğlu ile başlayan yerli kaleci süreci, Rüştü Reçber'in 1994'te eldivenleri takmasıyla başladı. Ardından 2002'de takıma katılan Volkan Demirel de 16 yıldır Fenerbahçe'de forma giyiyor. Son olarak bu sezon başında Berke Özer de takıma katıldı.

Berke Özer, geçtiğimiz sezon Altınordu ile 6 resmi maça çıktı. Berke, ligde 5 maçta oynarken, 1 de Türkiye Kupası'nda oynadı.

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel: Kale Berke\'nin Olacak

Son Dakika Spor Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel: Kale Berke'nin Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • TUNÇ06: FB en büyük hatası volkana alternatif bulmaması oldu şımardı şımardı FB yaktı çok şampiyonluk bunun yüzünden gitti .Artık FB işi zor . 1 1 Yanıtla
  • Asla: Volkan inşaallah on sene daha kalede kalır kalırda fenevi yakar 0 1 Yanıtla
  • asdfg: volkan sen fenerin virüsü sün sen varken bu gençler kaleye geçemezler sen varken fener başarılı olamaz 0 0 Yanıtla
  • Fatih: Sana soruyordu millet 0 0 Yanıtla
  • aslanbey: senin affedilmen ne kadar büyük bir hata ise o kaleyi sana teslim etmekte o kadar büyük bir hata genç kaleci geçsin kaleye de böyle basit goller yiyince bari genç o olur böyle şeyler deriz 0 0 Yanıtla
  • Fenerist: Sana bi zahmet geçen sene verdiğin şampiyonluktan sonra bunuda vermemen adına 0 0 Yanıtla
  • Berke : Sen destek verirsen ne anladık bu işten 2 sezondan beri ne desteğine nede sana ihtiyacımız yok 0 0 Yanıtla
  • Jubileci : Zamanı geldi bence, volkan jubile yap 0 0 Yanıtla
  • Ss: Cimbomluyum ama volkan iyi kaleci 0 0 Yanıtla
  • Ezik : Tamam 0 0 Yanıtla
  • Aziz Yıldırım, Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili konuştu
    08:48 Aziz Yıldırım, Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili konuştu

    Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrası Fenerbahçe'nin olağanüstü kongre kararı almasının ardından, 20 yıl başkanlık yapan Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu. Yıldırım, maçın iptal edilmesi gerektiğini belirterek, 9 yıl önce Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı hatırlattı ve devletin bu olayı çözmesi gerektiğini söyledi.

  • Hacılar Erciyesspor, Erzincan Ulalarspor maçında berabere kaldı
    08:39 Hacılar Erciyesspor, Erzincan Ulalarspor maçında berabere kaldı

    Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele veren Hacılar Erciyesspor, sahasında Erzincan Ulalarspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı galibiyetle tamamlayamadı. Antrenör Emin Altındağ, üzüntüsünü dile getirirken, takımın pes etmeyeceğini ve liderliği korumak istediklerini belirtti.

  • Develigücü, kümede kalacağına inanıyor
    08:37 Develigücü, kümede kalacağına inanıyor

    Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele veren Develigücü, geride kalan maçlardan başarılı bir şekilde çıkarak kümede kalma inancını artırdı. Başkan İbrahim Şimşek, önlerindeki maçların daha kolay olduğunu belirterek galibiyetlerle kümede kalmayı başaracaklarına inandıklarını söyledi.

  • Survivor'da korkutan sakatlık! Gizem apar topar hastaneye kaldırıldı
    08:21 Survivor'da korkutan sakatlık! Gizem apar topar hastaneye kaldırıldı

    Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde mücadele eden Gizem, dokunulmazlık oyununda sakatlanarak yere düştü. Acı içinde kıvranan yarışmacı, hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, Gizem'in durumunun ciddi olduğunu ve yarışmaya devam edip edemeyeceğinin raporlarla belirleneceğini söyledi.

  • Urla Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk projesiyle öğrencileri sinemayla buluşturdu
    07:23 Urla Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk projesiyle öğrencileri sinemayla buluşturdu

    Urla Fenerbahçeliler Derneği, 'Haydi Sinemaya' adlı proje kapsamında 750 öğrenciye General Harrington Kupası'nı anlatan 'Zaferin Rengi' filmi izletti. Proje, Urla'daki okulların yanı sıra depremzede çocukları da kapsadı.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement