Fenerbahçe Kongresinde Çıkan Tartışma LGS'ye Giren Öğrencilerin Velilerini Kızdırdı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Kongresinde Çıkan Tartışma LGS'ye Giren Öğrencilerin Velilerini Kızdırdı

Ülker Stadyumu çevresindeki okullarda LGS'ye giren öğrencilerin Fenerbahçe Kongresinde çıkan tartışmalardan rahatsız olmaları sonucu genel kurula ara verildi.

02.06.2018 12:51  Güncelleme: 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe kongresi beklendiği üzere gergin başladı. Hemen yan binadaki LGS sınavına giren öğrencilerin velileri ise kongre üyelerine tepki gösterdi.

Gerginliğin ardından kürsüye gelen Divan Başkanı Vefa Küçük, "Burada kim ne isterse konuşma hakkına sahip. Hakaret etmemek ve rencide etmemek şartıyla konuşurlar. Ama Fenerbahçe sevgisi ve saygısı düşünülerek bunların yapılması lazım. Lütfen konuşmacıya oturduğunuz yerden müdahale etmeyin" ifadelerini kullandı.

Küçük'ün ardından kürsüye bir başka konuşmacı gelerek genel kurula devam edildi.

İKİ BAŞKANIN DESTEKÇİLERİ AYRI TRİBÜNLERDE

Bu arada Ali Koç'u destekleyen üyeler Fenerium alt tribününde sağ tarafta yer alırken, Aziz Yıldırım sempatizanlarının ise Fenerium alt tribünü orta kısmında oturdukları görüldü.

VEFA KÜÇÜK'TEN SINAV UYARISI

Divan Başkanı Vefa Küçük, daha sonra bir uyarı daha yaptı ve hemen yan taraftaki Kenan Evre Lisesi2nde yapılan sınavı hatırlattı. Küçük, "Arkadaşlar sınava giren çocuklarımız var. Velilerden tepki gelmeye başladı. Lütfen sessiz olmaya çalışalım." dedi.

Fenerbahçe Kongresinde Çıkan Tartışma LGS\'ye Giren Öğrencilerin Velilerini Kızdırdı

Son Dakika Spor Fenerbahçe Kongresinde Çıkan Tartışma LGS'ye Giren Öğrencilerin Velilerini Kızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Fatih: Barbar şikeciler 10 16 Yanıtla
  • Gfb li: Ne yazıkki Fenerbahçe tam bir CHP takım olmuş.trübünleri bölen asıl Fenerbahçe kongresidir.Mustafa kemal Atatürk'ü sevmek CHP'li olmak değildir bunu kafanıza sokun trübünü böldünüz Fenerbahçe türbinleri göreceksiniz en fazla 15.000 kişi oynayacak her zaman 4 10 Yanıtla
  • ŞAHİN: OKULUN ADI İSTANBUL ANADOLU LİSESİ AZİZ YILDIRIMIN BASKIN YAPTIGI OKUL 4 2 Yanıtla
  • Hekimoğlu29: Ali koç başkan olacak güneş doğacak.. 5 0 Yanıtla
  • FİLOZOF: Ali koç gelirseki kesinlikle gelmeli fenerbahce cok farklı olur hemde çok 4 0 Yanıtla
  • muro: arkadaşlar ben kongreyi baştan sona dogru hepsini izledim. tribünlerde aziz taraftarları üyeleri çok vardı, sanki oraya bir telkinle gelmiş gibilerdi. bu rüzgar yarın seçimdede böyle sürerse aziz yine kazanacak gibi duruyor. ama ali koç çok beyefendi saygılı efendi birisi, ilk defa şahit oldum 2 0 Yanıtla
  • Burak aksu: Birde üniversite açacakmış saygısı yok 0 0 Yanıtla

Advertisement