Fenerbahçe, Lig'de 17. Galibiyetini Aldı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Lig'de 17. Galibiyetini Aldı

Fenerbahçe, Lig\'de 17. Galibiyetini Aldı

Spor Toto Basketbol Ligi 23. haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş Sompo Japan’ı 100-80 mağlup etti.

28.03.2016 22:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Basketbol Ligi 23. haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş Sompo Japan'ı 100-80 mağlup etti.

Mücadelenin ardındın basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, bu akşam çok farklı motivasyonla oynadıklarını belirterek, "İyi bir oyun çıkardık ama takımımın son çeyrekte gösterdiği performans beni biraz üzdü. Oyuncularımla hep daha iyi oynamaları gerektiğini konuşuyorum. En iyi şekilde Play-off'a hazırlanmaya çalışıyoruz" dedi.

Fenerbahçe oyuncusu Ali Muhammed ise, iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Çok sert ve agresif oynamak istedik kontrolü ele alarak maçı başında bitirmek istedik. Bunu da başardık" dedi.

BEŞİKTAŞ SOMPO JAPAN CEPHESİ

Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Yağızer Uluğ, Fenerbahçe'yi tebrik ettiklerini belirterek, "Bundan sonra 7 hafta kaldı. Haftaya oynayacağımız Uşak maçını kazanarak Play-off kalma mücadelemizi devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Beşiktaş Sompo Japan sporcusu Ömer Utku Al, mücadeleye kötü başladıklarını belirterek, "Maçta farkın açılmasına engel olamadık. Kötü bir oyun ortaya koyduk" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Lig'de 17. Galibiyetini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement