Fenerbahçe Maçında Direk Kırmızı Kart Gören Pepe, Galatasaray Maçını Kaçırabilir - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Maçında Direk Kırmızı Kart Gören Pepe, Galatasaray Maçını Kaçırabilir

Pepe derbide gördüğü kırmızı kartla Galatasaray derbisini tehlikeye soktu. Portekizli'nin cezasına indirim gelmezse deneyimli oyuncu 29 Nisan'daki Galatasaray - Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

19.04.2018 21:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe - Beşiktaş maçında Pepe maçın 30. dakikasında kırmızı kart gördü. Portekizli futbolcunun bu kartı maçı etkilediği kadar siyah-beyazlıların 31. haftada Galatasaray ile oynayacağı derbiyi de etkileyebilir.

Yıldız savunmacı direkt kırmızı kart gördüğü için en az iki maç ceza alacak. Beşiktaş Tahkim'e itiraz eder ve Pepe'nin cezasında indirim olmazsa deneyimli stoper TT Stadı'nda oynanacak Galatasaray derbisinde yer alamayacak.

FERNANDAO İLE ATIŞTI

Pepe gördüğü kırmızı kartın ardından alkış yaparak kenara doğru geldi. Bu sırada Fenerbahçe kulübesinde bulunan Fernandao ile Portekizli arasında gerginlik yaşandı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, oyuncusunu çekerek gerginliği azaltmaya çabaladı. Mücadele Pepe'nin oyundan çıkmasıyla devam etti.

Fenerbahçe Maçında Direk Kırmızı Kart Gören Pepe, Galatasaray Maçını Kaçırabilir
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Maçında Direk Kırmızı Kart Gören Pepe, Galatasaray Maçını Kaçırabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Vay cahil vay ..tabanmış.tabanı biliyonmu sen adın: Vay 1 2 Yanıtla
  • Sezer: Kaçırması gerekiyor ama tüpçü ne yapar ne eder oynatır gs maçında 2 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: Aynı hareketi ispanyada yapamaz..kırmızı yedi doğru sahayı terk eder ..bu da uyandı.. 1 0 Yanıtla
  • Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesi'ne modern bir spor merkezi kazandırdı
    10:29 Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesi'ne modern bir spor merkezi kazandırdı

    Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın da desteğiyle Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsüne modern bir spor merkezi inşa etti. Spor kompleksi, çok amaçlı spor salonları, basketbol salonları, yarı olimpik havuz ve eğitim havuzu gibi birçok tesisi içermektedir. Ayrıca, öğrenciler ve sporcular için açık meydan düzenlemesi yapıldı. Açılış törenine birçok önemli isim katıldı ve konuşmalar gerçekleştirildi.

  • Trabzonspor-Fenerbahçe Maçında İsmail Kartal'ın Oğlu Saldırıya Uğradı
    10:26 Trabzonspor-Fenerbahçe Maçında İsmail Kartal'ın Oğlu Saldırıya Uğradı

    Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylarda Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal, taraftarların saldırısına uğradı. Emre Kartal'ın kafasında alınan darbe sonucu ezik ve kaburgasında çatlak olduğu, ayrıca şiddetli kafa travması yaşadığı öğrenildi.

  • Galatasaray Ekmas, JDA Bourgogne Dijon ile deplasmanda karşılaşacak
    10:23 Galatasaray Ekmas, JDA Bourgogne Dijon ile deplasmanda karşılaşacak

    Galatasaray Ekmas Erkek Basketbol Takımı, Şampiyonlar Ligi son 16 turu J Grubu'ndaki 6. maçında Fransa'nın JDA Bourgogne Dijon ekibiyle deplasmanda karşılaşacak. Maç, Jean-Michel Geoffroy Spor Salonu'nda TSİ 22.00'de başlayacak. Her iki takım da çeyrek finale çıkma şansını kaybetmiş durumda. Galatasaray Ekmas 2 galibiyet ve 3 mağlubiyetle üçüncü sırada yer alırken, JDA Bourgogne Dijon ise bir galibiyet ve 4 yenilgiyle son sırada bulunuyor. İstanbul'da yapılan maçı Fransa temsilcisi kazanmıştı. Alman ekipleri Telekom Baskets Bonn ve MHP Riesen ise çeyrek finale yükselmeyi garantilemişti.

  • İlkokul öğrencileri kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana yarışıyor
    10:17 İlkokul öğrencileri kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana yarışıyor

    Kahramanmaraş'ta Göksun İlçesi Ericek Mahallesi Müdürler İlkokulu öğrencileri, kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana bir survivor yarışması düzenledi. Öğrencilerin yarışması, televizyondaki Survivor yarışmasını aratmayacak kadar heyecanlı ve renkli görüntülere sahne oldu.

  • VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın 'Yarının Sultanları' projesi Kırklareli'nde gerçekleşti
    10:16 VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın 'Yarının Sultanları' projesi Kırklareli'nde gerçekleşti

    VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Giovanni Guidetti'nin hayata geçirdiği 'Yarının Sultanları' projesinin ikinci ayağı Kırklareli'nde gerçekleşti. Guidetti, Kırklareli Gençlik ve Spor Müdürlüğü spor salonunda kız çocuklarına teorik ve pratik eğitim verdi. Proje, geleceğin sporcularının yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

  • Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verildi
    10:00 Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verildi

    Samsun AFAD İl Müdürlüğü, Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde kurulan 'Orman Kurtarma Timi'ne (ORKUT) 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verdi. Eğitimde, arama kurtarma öncesi alınması gereken tedbirler, müdahale için gerekli araç gereç ve malzemelerin tanıtımı, kullanımı, planlama ve hareket, afet anında yapılması gereken doğru davranış şekilleri, afet sonrası yapılması gereken işlemler uygulamalı ve teorik olarak anlatıldı. Orman Kurtarma Timi, orman yangını, deprem ve sel gibi afet durumlarına karşı aldıkları eğitimlerle hazır hale getirildi.

  • Aydın'da uyuşturucu operasyonunda 118 şüpheli yakalandı
    09:46 Aydın'da uyuşturucu operasyonunda 118 şüpheli yakalandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlar sonucunda uyuşturucu suçundan 118 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında adli işlem yapıldı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmaları devam ediyor.


Advertisement