Fenerbahçe Maçında Hakem Skandalı! Çileden Çıkardı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Maçında Hakem Skandalı! Çileden Çıkardı

THY Euroleague Play-Off ikinci maçında Fenerbahçe Beko'nun evinde Zalgiris Kaunas'a 82-80 mağlup olduğu maça İtalyan hakem Luigi Lamonica'nın kararları damga vurdu.

19.04.2019 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Beko'nun sahasında Zalgiris Kaunas'a 82-80 yenildiği maçta maçın hakeminin kararları hem Obradovic'i hem de taraftarları adeta çileden çıkardı.

THY Euroleague Play-Off ikinci maçında Fenerbahçe Beko, sahasında karşılaştığı Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas'a 82-80 mağlup oldu ve seri 1-1'e geldi. Serinin 3. maçı 23 Nisan Salı günü TSİ 20.00'de Litvanya'da oynanacak. Sarı-lacivertliler, deplasmanda oynanacak iki maçta galip gelmesi durumunda adını İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde organize edilecek Final-Four'a yazdıracak.

18 MAÇLIK SERİ SONA ERDİ

Bu müsabaka ile birlikte Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında iç sahadaki 18 maçlık galibiyet serisi de sona erdi. Sarı-lacivertliler, Euroleague'de sahasında en son mağlubiyetini 2017-2018 sezonun 30. haftasında İspanyol ekibi Unicaja Malaga'ya karşı 99-91'lik skorla almıştı.

MELLI 1500 SAYI BARAJINI GEÇTİ

Euroleague kariyerinde EA7 Olimpia Milano, Brose Baskets Bamberg ve Fenerbahçe'de forma giyen Nicola Melli, Zalgiris Kaunas ile oynanan karşılaşmada önemli bir istatistiğe imza attı. İtalyan basketbolcu attığı 9 sayı ile Euroleague'de 1500 sayı barajı aştı.

Fenerbahçe Maçında Hakem Skandalı! Çileden Çıkardı

İTALYAN HAKEMDEN SKANDAL HATALAR!

Çaldığı düdüklerle her zaman maçın önüne geçmeyi başaran İtalyan hakem Luigi Lamonica ise dün gece yine sahnedeydi. İlk çeyreğin son anlarında Jan Vesely'e yapılan kasti faule düdük çalmayıp oyunu devam ettiren daha sonraki hücumda Çek oyuncuya bu kez de hücum faul çalan Lamonica, Obradovic'i de çok sinirlendirdi.

TRİBÜNLER YOĞUN TEPKİ GÖSTERDİ

Tribünlerin de yoğun tepkisine maruz kalan İtalyan hakem, atmosferden etkilenmediğini gösteren düdüklere devam etti. Maçı 82-80 yapan son hücumda Brandon Davies'i hatalı yürümesini de hakemler kaçırdı.

Fenerbahçe Maçında Hakem Skandalı! Çileden Çıkardı

Son Dakika Spor Fenerbahçe Maçında Hakem Skandalı! Çileden Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • Cimbomizm: Ali Palabıyık yönetseydi fener kazanırdı 18 7 Yanıtla
  • GS 1905: Hakemlerde insandır, hata yapabilirler 12 7 Yanıtla
  • Alma Gs nin ahini: Cikar aheste aheste 10 8 Yanıtla
  • gs li: etme bulma dünyası 10 7 Yanıtla
  • Saban ball: Ben biir gs ligim feneri desteklerdim avrupada ama galatasaray macindan sonra dogudum fenerden beter olsun insallah kume dussun cookk agizlari acildi yaziklar olsun beter olun kume dusun 6 10 Yanıtla
  • Beşiktaşlıyım : Maçı izledim yemin ederim son dakikalarda kalpten gidecektim. Sonuçta fenerbahçe TÜRK takımı.!!! 13 2 Yanıtla
  • Fenevliler: Alışmış hakem desteğine ne yapsınlar adilyönetim olunca zannediyorlarki hakem onları kıyıyor alışkanlık tepeden bakınca öyle gözüküyor sanırım 8 7 Yanıtla Düdük: Ne ağlaması altımızda yılardır inliyorsunuz. O kadar bollaştınızki zevk alamıyoruz artık 1lige gidinde bıraz toparlasın. 1 0
  • ?: Bence gayet iyi yonetti olmasi gereken buydu turk hakem olunca boyle olmuyor demi hemen aglamaya basladiniz 6 9 Yanıtla
  • Ultraslan: Berebere bitseydi keske fener cok sevinirdi 5 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kapaklı'da trafik uygulaması: 1471 araç kontrol edildi, 138 sürücüye ceza kesildi
    16:16 Kapaklı'da trafik uygulaması: 1471 araç kontrol edildi, 138 sürücüye ceza kesildi

    Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen trafik uygulamasında 1471 araç kontrol edildi ve 138 araç sürücüsüne toplamda 525 bin 257 lira idari para cezası kesildi. Ayrıca kasksız motosiklet sürücülerine kasklarını tedarik etmeden trafiğe çıkış izni verilmedi. Öte yandan Kapaklı ilçesinde bir evde ruhsatsız tabanca ele geçirildi ve zanlı gözaltına alındı. Ergene ilçesinde ise bir iş yerinde 2 bin 200 makaron ve tütün ele geçirildi, iş yeri sahibi hakkında işlem yapıldı.

  • Sivasspor, Fenerbahçe maçı için antrenmanlarını sürdürdü
    15:54 Sivasspor, Fenerbahçe maçı için antrenmanlarını sürdürdü

    Sivasspor, Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde bugün yapılan antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman ısınma hareketleri, pas çalışmaları, çıkış koşuları, şut çalışması ve taktik maçıyla tamamlandı. Sivasspor, yarın basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek. Sivasspor ile Fenerbahçe, 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak.

  • Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı
    15:53 Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Sarıyer'de aracına binen yabancı uyruklu şahıs tarafından 5 yerinden bıçaklandıktan sonra hayatını kaybeden taksici son yolculuğuna uğurlandı. Taksici için cenaze namazı kılındı ve Feriköy Mezarlığı'nda defnedildi. Olayın detayları ve taksicilerin güvenliği konusunda açıklamalar yapıldı.

  • Mersin'de PTT 52. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması Bölge Seçmeleri Gerçekleştirildi
    15:50 Mersin'de PTT 52. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması Bölge Seçmeleri Gerçekleştirildi

    Mersin'de düzenlenen PTT 52. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması Bölge Seçmeleri'ne 124 personel katıldı. Yarışmalarda erkekler ve kadınlar kategorisinde dereceye girenler Türkiye Geneli Eleme Yarışması'na katılma hakkı kazandı. Mersin PTT Başmüdürü Recep Öztürk, etkinliğin sosyal dayanışmayı arttırdığını ve sportmenlik ruhunu geliştirdiğini belirtti.

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    15:39 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 1,5 saat sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından geniş alanda çift kale maç yapıldı. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

  • Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı
    15:19 Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı

    Denizlispor'dan yapılan açıklamaya göre 24 yaşındaki Bekir Turaç Böke'nin yapılan son tetkiklerde sol arka adalesinde yırtık tespit edildiği ve sezonu kapattığı öğrenildi. TFF 2. Lig'de mücadele eden ve düşme hattında olan Denizlispor'a bir kötü haber geldi.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    15:13 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Mondihome Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınma ve sonuçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Sakatlığı bulunan Onuachu ise takımla çalışmalarını sürdürerek maçta forma giyebilme ihtimali bulunuyor.

  • Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor
    15:03 Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, 20 Nisan Cumartesi günü sahasında Yukatel Adana Demirspor ile yapacağı maçı kazanmak istiyor. Teknik direktör Markus Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu belirterek, takımın maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Gisdol, ayrıca takımın geldiği durumun iyi olduğunu ve sezon sonuna kadar ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini vurguladı.


Advertisement