Fenerbahçe Maçında PKK Bayrağı - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe Maçında PKK Bayrağı

Fenerbahçe Maçında PKK Bayrağı

Marsilya-Fenerbahçe maçı sırasında tribünde sözde Kürdistan bayrağının açılması gerginlik yarattı.

23.11.2012 00:06  Güncelleme: 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Marsilya'yı Bekir'in attığı tek gol ile 1-0 yenip, gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi. Ancak İkinci yarının başında Fransız taraftarların bulunduğu bölümde sözde Kürdistan bayrağının açılması olayların çıkmasına neden oldu.

STADI KARIŞTIRAN OLAY

Marsilya ile Fenerbahçe arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi maçının 60. dakikasında Fransız taraftarların bulunduğu bölümde bölücü terör örgütü PKK ve sözde Kürdistan bayrağı açılması gerginlik yarattı.

Yaklaşık 10 kişilik bir grup, yanlarında getirdikleri bayrağı açınca onlara yakın oturan Türk taraftarlar hemen tepki gösterdi. Kısa süren itiş-kakış ve kavganın sonunda güvenlik görevlileri bayrak açanları stat dışına çıkardı.

MAÇ ÖNCESİ DE YUNAN BAYRAĞI SALLADILAR

UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda bugün oynanan Olympique Marsilya - Fenerbahçe maçı öncesi Marsilya tribününde bir taraftarın Yunanistan bayrağı sallamasına Fenerbahçeli taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Sarı lacivertli taraftarlar, bulundukları Ganay tribününden, Yunanistan bayrağının sallandığı kale arkası tribününe doğru yöneldi. Taraftarların çok sayıda koltuğu da kırıp tribünden aşağı atmasıyla güvenlik görevlileri olay yerine sevk edildi.

Yapılan anonsta Fenerbahçeli taraftarlardan sakin olması istenirken, sahaya yabancı madde atılmaya devam edilmesi halinde maçın başlamayacağı belirtildi. Yunanistan bayrağının indirilmesiyle olaylar büyümeden önlenirken, Fenerbahçe tribünlerinde de Filistin bayraklarının yer alması dikkat çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe Maçında PKK Bayrağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement