Fenerbahçe, Manisaspor Maçıç Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Manisaspor Maçıç Hazırlıklarını Tamamladı

Fenerbahçe, Manisaspor Maçıç Hazırlıklarını Tamamladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 20.haftasında deplasmanda Manisaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

15.01.2012 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Manisaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Antrenman, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yer alan antrenman sahalarının karla kaplı olması sebebiyle çalışmalar Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde yapıldı.

Lefter Küçükandonyadis için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen cenaze törenine katılan oyuncular, ardından Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ne geçerek çalışmalarını tamamladı. Basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından idmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.

Sol arka üst adelesinde zorlama tespit edilen Özgür Çek ile Bekir İrtegün antrenmana katılmazken, Selçuk Şahin, Semih Şentürk ve Alex de Souza'nın tedavi ve çalışmalarına Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde devam edildi. Öte yandan Afrika Uluslar Kupası maçları için Senegal Milli Takımı'na giden Issiar Dia çalışmalarda yer almadı.

Manisaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Sarı-lacivertli ekip, saat 17.00'de Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkacak özel uçakla İzmir'e, ardından da karayolu ile Manisa'ya hareket edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Manisaspor Maçıç Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement