Fenerbahçe, Miha Zajc için Real Betis'ten 9 milyon euro istedi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Miha Zajc için Real Betis'ten 9 milyon euro istedi

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Empoli'den 3,5 milyon euroya transfer ettiği Miha Zajc için 9 milyon euro talep ediyor.

13.07.2019 18:59  Güncelleme: 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun devre arasında Empoli'den kadrosuna kattığı Sloven futbolcu Miha Zajc'ın adı, son günlerde Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile birlikte anılıyordu. Kiev'in bonservisi için 5 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu iddia edilen 25 yaşındaki yıldız isimle ilgili bugün İspanyol basınından gelen haberse gündeme bomba gibi düştü.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Ülkede yayım yapan Estadio Deportivo gazetesi, sarı-lacivertliler'in 10 numara mevkisinde forma giyen oyuncusu için La Liga ekibi Real Betis'in de girişimlerde bulunduğunu duyurdu. Gazetenin okuyucularıyla paylaştığı özel haberde İspanyol kulübünün transfer listesindeki isimlerden birinin de Zajc olduğu ifade edilirken Fenerbahçe ile ilk temasın da kurulduğu belirtildi.

FENERBAHÇE 9 MİLYON TALEP EDİYOR

Haberde Sarı Lacivertli yönetimin sözleşmesi 2023 yazında bitecek olan ofansif orta saha oyuncusunun bonservisi için Betis'ten 9 milyon euro talep ettiği yazıldı. Ara transfer döneminde 3,5 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'nin yolunu tutan Zajc, Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 10 maçta 2 kez fileleri havalandırırken bu gollerden birini de 3-3'lük Beşiktaş derbisinde kaydetmişti.

(Fanatik)

Fenerbahçe, Miha Zajc için Real Betis\'ten 9 milyon euro istedi

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Miha Zajc için Real Betis'ten 9 milyon euro istedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • bi duyun artık: zajc ı bırakında biraz da engellilerle ilgilenin. hem devlet hemde millet duysun! babam engelli bırakıp çalışamıyorum; ne sigorta ne düzgün bi maaş,evde engelli bakana da sigorta yapılsın sayın devlet büyükleri ve ağaç için tomanın önüne yatanlar, bi ağaç kadar değerliyizdir heralde bu ülke de. bizlerde hergün soluyoruz biraz daha 5 6 Yanıtla istanbullu: KARDEŞİM BU DEVLETE SESİNİ DUYARAMAZSIN BUYUK PARA CALDIKLARI HERYERİ KAYBETTİLER ACIKLARI KAPAMA DERDİNE DÜŞTÜLER 4 4 serkan: İstanbullu: beraber mi çaldınız da bu kadar net çaldılar diyebiliyorsun ? Nankörler unuttunuz değil mi 2002 öncesi yaşam standartlarını bu ülkenin 2 2
  • tunç06: satın iyi topcu ama ersun oynatmıyor bunu ...bu fiata eder kesinlikle.. 1 1 Yanıtla
  • Nzndn: Ziyaaaa ziyaaaaaa 0 1 Yanıtla
  • sozlu: bak kardesim baban hasta Allah sifa versin ama bakan veya cumhurbaskani burayi okumuyor git bu zelzelisini kurumlara yap spor sayfalarina degil sen Turk milletinin duygulariyla oynama 0 0 Yanıtla bi duyun artık: devlet millet neyse o dur. bak 3-5 kişi gördü böyle böyle artar. sence hiçbir yere başvurmamış sadece buraya yazıyor olabilirmiyim? benim derdim sizin gibi burası yeri değil deyip hayatında hiç yaşamadığı bi derdi yok sayanlara anlatmak, bu kafa yüzünden bu haldeyiz. bu millete herşey müstehak! 0 1
  • Tırt: İspanyollar işi biliyo. 0 0 Yanıtla

Advertisement