Fenerbahçe, Mame Thiam'ı 3 yıllığına kadrosuna kattı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Mame Thiam'ı 3 yıllığına kadrosuna kattı

Süper Lig'in yeni sezonu için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, anlaşmaya vardığı Kasımpaşalı futbolcu Mame Thiam'ı Can Bartu Tesisleri'ne getirdi. Ateş emojisiyle birlikte "Fenerbahçe geliyor" paylaşımı yapan kulüp, oyuncuyu 3 yıllığına kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

18.08.2020 09:48  Güncelleme: 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Geçtiğimiz haftalarda arka arkaya resmi imzaları duyuran sarı lacivertli ekip Kasımpaşalı Mame Thiam ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Can Bartu Tesisleri'ne gelen 27 yaşındaki Senegalli golcü Fenerbahçe'ye resmi imzayı attı.

HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

Resmi açıklamadan önce heyecanlandıran bir paylaşım da yapan Fenerbahçe, Twitter hesabından alev emojisiyle birlikte "Fenerbahçe geliyor" ifadelerine yer verdi. Sezonun 6. transferini bitiren sarı lacivertliler daha önce Mert Hakan Yandaş, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Filip Novak ve Barış Sungur transferlerini açıklamıştı.

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mame Thiam, Can Bartu Tesisleri'ne geldi

RESMİ AÇIKLAMA

Fenerbahçe, resmi sitesinden yaptığı açıklamada "Kulübümüz, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da forma giyen Mame Thiam için kulübü ve kendisiyle yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlamıştır. Kulübümüz, Senegalli forveti 3 yıllığına renklerine bağlamıştır. Çubuklu formamızla mücadele edecek 27 yaşındaki Thiam'a ailemize hoş geldin diyor; kendisine, taraftarlarımızın limit tanımayan sevgi ve desteğiyle nice şampiyonluklar diliyoruz" diyerek transferi duyurdu.

Son dakika: Fenerbahçe, Mame Thiam'ı 3 yıllığına kadrosuna kattı

1.5 MİLYON EURO MAAŞ

Fenerbahçe, Kasımpaşalı Mame Thiam ile anlaştı. Başkan Ali Koç, Senegalli futbolcu ve menajeri Ahmet Bulut ile bir araya geldi. Toplantıya Yönetim Kurulu Üyeleri Selahattin Baki ve Mustafa Kemal Danabaş da katılırken 27 yaşındaki deneyimli golcüyle yıllık 1.5 milyon euro karşılığında anlaşıldığı öğrenildi.

OYUNCU VE PARA

Fenerbahçe, Thiam için Kasımpaşa ile de masaya oturacak. Kanarya, Thiam'ın transferi karşılığında mavi- beyazlılara oyuncu artı bir miktar bonservis bedeli önerecek.

10 PUAN KAZANDIRDI

Senegalli futbolcu, geçen sezon 11 gol, 4 asistle Kasımpaşa'ya 10 puan kazandırarak takımının ligde kalmasında önemli rol oynamıştı.

"ÇOK BÜYÜK BİR KULÜP"

Transferinin ardından Fenerbahçe'nin resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Thiam, kulübün büyüklüğünü vurguladı ve "Öncelikle gerçekten teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade edebilirim. Oynamak, takıma katkı sağlamak istiyorum. Takımın iyiliği için performans sergilemek istiyorum. Geçen sene kendi adıma iyi geçen bir yıldı. Bu performansım neticesinde Fenerbahçe'ye geldim. Benim hedefim Fenerbahçe için maksimumu ortaya koymak. Fenerbahçe gerçekten harika ve sıra dışı bir kulüp. Burada olduğum için mutluyum ve bu sene maksimumumu sergileyeceğim. Fenerbahçe'yi tanıyorum. Zaten takip ediyordum. Çok büyük bir kulüp. Bir an önce oynamak istiyorum. Ayrıca covid salgınının da bir an evvel sona ermesini istiyorum taraftarlarımızla buluşma adına çünkü onlar oynamak adına bizim için çok güçlü bir unsur olacak" dedi.

Fenerbahçe, Mame Thiam\'ı 3 yıllığına kadrosuna kattı

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Mame Thiam'ı 3 yıllığına kadrosuna kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Mame Thiam: Baskan Ali baba bana soz verdi,alacak bana bi kari,Villa havuzli,ferrari araba,ben atacak goal fenebahze olacak champi 7 7 Yanıtla
  • Bmn: Ya su sosayida alinda kurtarin bizi şu ihtiyardan lutfen nasilsa kimi alirsaniz alin 7.likden oeteye gidemiyorsunuz hic degilse 2 milyon avro cepde kalsin KOC 6 7 Yanıtla GFB: ihtiyar dediğiniz adam olmasa geçen sene siz 7. liği bile zor görürdünüz ama neys 6 3
  • Fatih: Ahahah alin alin sanki lisans cikarip oynatabileceksiniz 3 8 Yanıtla
  • diagne : yeni diagne geliyor fiyatı ne kadar açıklama yapmaz fener 4 5 Yanıtla
  • Mame Thiam: Ben cok seviyo Turkiye,İstanbul cok guzel gece eglence kebab cok guzel ben bayılıyo,soz veriyo atacak ben 50 goal,ben az para alacak 1,5 milyon avro resmı olan,gerisi verecek Ali Koç baskan zarfta bana soz verdi 2 6 Yanıtla
  • Vatandaş. : Adam Tl cinsinden ayda 1 trilyon para alacak ben kelle koltukta gece gündüz gezeceğim ve benim bir yıllık toplam maaşım ise 100 bin tl. Allahım biraz daha adalet yalvarıyorum sana.. 3 3 Yanıtla Batebor: Benim 1 yıllık maaşım 36 bin tl onuda 5 aydır alamıyorum. 2 1
  • Temel: Gene yedincilik garanti 1 4 Yanıtla
  • Dabu: Ne kadar transfer parası ödediniz Kasımpaşaya acaba,bedavadır kesin tabi yersen 2 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement