Fenerbahçe'nin kaleci antrenörü Volkan Demirel'in menajeri: Volkan'ın hedefi teknik direktörlük - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin kaleci antrenörü Volkan Demirel'in menajeri: Volkan'ın hedefi teknik direktörlük

Fenerbahçe\'nin kaleci antrenörü Volkan Demirel\'in menajeri: Volkan\'ın hedefi teknik direktörlük

Fenerbahçe'nin eski kalecisi ve şimdiki kaleci antrenörü Volkan Demirel'in menajeri Erdinç Şehit, katıldığı canlı yayında Demirel'in teknik direktörlüğe hazırlandığını dile getirdi.

25.05.2020 13:02  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de kaleci antrenörlüğü görevinde bulunan Volkan Demirel'in menajeri Erdinç Şehit, gazeteci Mehmet Ayan'ın Instagram canlı yayınına konuk oldu. Demirel'in gelecek planlarını anlatan Şehit, deneyimli ismin teknik direktörlüğe hazırlandığını söyledi.

"VOLKAN'IN HEDEFİ TEKNİK DİREKTÖRLÜK"

Volkan Demirel'in kaleci antrenörü olmayacağını belirten Erdinç Şehit, "Volkan Demirel'in her tarafında bir renk ve bir takım vardı. Bay Fenerbahçe'dir kendisi. Başka hiçbir takımla işi olmadı. Bu arada kendisi kaleci antrenörlüğü yapmayacak. Volkan kendini teknik direktörlüğe hazırlıyor. Çok da sıkı çalışıyor" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE İLE 522 MAÇA ÇIKTI

Volkan Demirel, Fenerbahçe kariyerinde toplamda 522 maça çıktı. Süper Lig'de 390 kez sarı lacivertli formayı giyen Volkan Demirel, 142 maçta kalesini gole kapatı. Şampiyonlar Ligi'nde 40, UEFA Avrupa Ligi'nde 49 maça çıkan deneyimli isim 5 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 3 Süper Kupa sevinci yaşadı.

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin kaleci antrenörü Volkan Demirel'in menajeri: Volkan'ın hedefi teknik direktörlük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Kafa: Volkan senin kafa çok büyük futbol için..sen anca suma güreşçilerine hoca olabilirsin..sıktınız ama emreyle sen..sporumuzu rahat bırakın..sen milli takımı maç saatinde bırakıp gitmiş adamsın..hayır gelmez 4 1 Yanıtla
  • Hakan bozkurt: Aman ha türk futbolu seni ve etmeyi bi daha kaldiramaz 1 1 Yanıtla
  • Hasan sivri: Doğru karar galatasarylı olarak desteklıyorum:) 0 1 Yanıtla
  • Tip: Bu tipten hoca olmaz..olsa olsa güreşçi olur 1 0 Yanıtla
  • Mustafa Sönmez: Çok iyi ol ol 0 0 Yanıtla

Advertisement