Fenerbahçe'nin Şampiyonluk Balosu Askıya Alındı - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe'nin Şampiyonluk Balosu Askıya Alındı

Fenerbahçe\'nin Şampiyonluk Balosu Askıya Alındı

Antalya'da Fenerbahçeliler Derneği'nce düzenlenen ve Ziynet Sali ile Aysu Baceoğlu'nun sahneye çıkacağı şampiyonluk balosu, şike olayları nedeniyle askıya alındı.

08.07.2011 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehrin dört bir tarafına asılan afişler ile ilan edilen baloya, Başkan Aziz Yıldırım ve birçok yöneticinin katılması bekleniyordu.

Antalya Fenerbahçeliler Derneği'nce organize edilen 'Kupaların kralı Fenerbahçemizin şampiyonluk balosu', Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, yönetici İlhan Ekşioğlu, Altyapı Koordinatörü Cemil Turan gibi isimlerin de aralarında bulunduğu şike operasyonu nedeniyle askıya alındı.

Antalya'da operasyonlar öncesinde şehrin birçok caddesine asılan billboardlar ile duyurulan şampiyonluk balosu, 25 Temmuz Pazartesi günü saat 19. 07'de yapılacaktı. Ancak başta Aziz Yıldırım olmak üzere, birçok yöneticinin gözaltına alınması veya tutuklanmaları nedeniyle Antalya Fenerbahçeliler Derneği'nin bu organizasyonu da askıya alındı.

Turizm bölgesi Kundu'da bulunan Kremlin Palace Hotel'de Ziynet Sali ve Aysu Baceoğlu'nun sahneye çıkacağı şampiyonluk balosu için Aziz Yıldırım ve yöneticiler adına düzenlenen davetiyeler de şike operasyonları nedeniyle gönderilemedi.

Antalya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Alican Demirci, şike iddiaları üzerine yaşanan olaylar nedeniyle şampiyonluk balosunu dondurduklarını belirterek, "Gelişmeleri takip ediyoruz. Düzenlenip düzenlenemeyeceği kararına ilişkin pazartesi gününü bekliyoruz" dedi.

Şehirdeki birçok billboardda halen yer alan şampiyonluk balosu afişlerinin ise operasyondan önce asıldığını ve sonrasında toplattırılamadığını belirten Alican Demirci, operasyon öncesinde kulüp yöneticileri ile yaptıkları telefon görüşmelerinde Başkan Yıldırım ve bazı yöneticilerin katıımının sözkonusu olduğunu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve diğer tüm yöneticilerin isimlerine düzenlenen davetiyelerin de hazır olmasına rağmen gönderilemediğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe'nin Şampiyonluk Balosu Askıya Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement