Fenerbahçe'nin Teknik Direktörlüğüne Düşünülen Abdullah Avcı Kimdir? - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörlüğüne Düşünülen Abdullah Avcı Kimdir?

Fenerbahçe\'nin Teknik Direktörlüğüne Düşünülen Abdullah Avcı Kimdir?

Phillip Cocu ile yollarını ayıran Fenerbahçe'nin, sezon sonunda takımın başına geçirmeyi planladığı Abdullah Avcı kimdir,kaç yaşındadır?

07.11.2018 10:06  Güncelleme: 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Phillip Cocu ile yolların ayrılmasının ardından Fenerbahçe yönetimi, sezon sonuna kadar Erwin Koeman veya başka bir hoca ile gidip sezon sonunda da Abdullah Avcı'yı takımın başına geçirmeyi hedefliyor.Peki Abdullah Avcı kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Abdullah Avcı'nın hayatı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

ABDULLAH AVCI KİMDİR?

31 Temmuz 1963, İstanbul doğumlu olan Abdullah Avcı; Karagümrük, Vefa, İstanbulspor gibi kulüplerde profesyonel futbol oynadıktan sonra 1999 yılında antrenörlüğe başladı. İstanbulspor'dan sonra Galatasaray kulübünde altyapı direktörlüğü ve gençlik gelişim teknik sorumluluğu görevlerinde bulunan Abdullah Avcı, 2005 yılında 17 Yaş Altı Milli Takımımızın teknik direktörlüğünü üstlendi.

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörlüğüne Düşünülen Abdullah Avcı Kimdir?

17 YAŞ ALTI MİLLİ TAKIMIMIZDAKİ BAŞARILARI İLE GÖZ DOLDURDU

Yine 2005 yılında İtalya'da yapılan U17 Avrupa Şampiyonası'nda finalde Hollanda'yı 2-0 yenen 17 Yaş Altı Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonu olurken Abdullah Avcı da kamuoyunun ilgisini çeken bir futbol adamı oldu. Avrupa Şampiyonu olarak 2005 U17 Dünya Kupası'na katılan Millilerimiz, Peru'daki şampiyonada da tüm dikkatleri üzerine çekti. Yarı finale kadar yükselen 17 Yaş Altı Milli Takımı, turnuvayı dünya dördüncüsü olarak tamamladı.

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörlüğüne Düşünülen Abdullah Avcı Kimdir?

205 MAÇA FİRE VERMEDEN ÇIKTI

17 Yaş Altı Milli Takımında yakaladığı başarılarla dikkat çeken Abdullah Avcı, Ağustos 2006'da Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü oldu. İlk sezonunda, Büyükşehir Belediyespor'u Bank Asya 1.Lig'den Süper Lig'e çıkarmayı başardı. 2007-2008 sezonundan bu yana Büyükşehir Belediyespor'un başında Spor Toto Süper Lig'de görev alan Abdullah Avcı, Ağustos 2006-Kasım 2011 arasında yine aynı kulüpte fire vermeden 205 maça çıkarak istikrarlı bir performans sergiledi.

ŞU ANDA BAŞAKŞEHİR'İN TEKNİK DİREKTÖRÜ

Büyükşehir Belediyespor, 2010-2011 sezonunda Abdullah Avcı yönetiminde tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nda finale yükseldi. Abdullah Avcı, şu anda 4 Haziran 2014 yılında belediye bünyesinden ayrılıp faaliyetlerine futbol kulübü olarak devam etme kararı alan İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nde teknik direktörlük yapmaktadır.

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Teknik Direktörlüğüne Düşünülen Abdullah Avcı Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    15:39 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 1,5 saat sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından geniş alanda çift kale maç yapıldı. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

  • Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı
    15:19 Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı

    Denizlispor'dan yapılan açıklamaya göre 24 yaşındaki Bekir Turaç Böke'nin yapılan son tetkiklerde sol arka adalesinde yırtık tespit edildiği ve sezonu kapattığı öğrenildi. TFF 2. Lig'de mücadele eden ve düşme hattında olan Denizlispor'a bir kötü haber geldi.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    15:13 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Mondihome Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınma ve sonuçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Sakatlığı bulunan Onuachu ise takımla çalışmalarını sürdürerek maçta forma giyebilme ihtimali bulunuyor.

  • Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor
    15:03 Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, 20 Nisan Cumartesi günü sahasında Yukatel Adana Demirspor ile yapacağı maçı kazanmak istiyor. Teknik direktör Markus Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu belirterek, takımın maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Gisdol, ayrıca takımın geldiği durumun iyi olduğunu ve sezon sonuna kadar ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini vurguladı.

  • Sümeyye Boyacı, Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek
    14:45 Sümeyye Boyacı, Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün Paralimpik Takımı Milli Yüzücüsü Sümeyye Boyacı, Portekiz'de düzenlenecek Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

  • Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi
    14:35 Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi

    Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini belirtti. Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu ve zorlu bir karşılaşma beklediklerini ifade etti. Ayrıca, takımın ligde kalma mücadelesine devam edeceklerini ve sözleşme konusunun şu anda odaklarında olmadığını söyledi.


Advertisement