Fenerbahçe'nin teknik direktörlük için Roberto Carlos'la görüştüğü iddia edildi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin teknik direktörlük için Roberto Carlos'la görüştüğü iddia edildi

Teknik direktör Ersun Yanal'ın ayrılığının ardından arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de birçok isim gündeme gelmişti. Sarı-lacivertlilerin son olarak Roberto Carlos ile görüşme halinde olduğu iddia edildi.

23.05.2020 18:51  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Fenerbahçe'de kötü gidişatın faturası Ersun Yanal'a çıkarılmış ve tecrübeli çalıştırıcı ile Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Trabzonspor maçından sonra yollar ayrılmıştı.

Bu ayrılığın ardından teknik direktör arayışlarına başlayan sarı-lacivertliler, koronavirüs nedeniyle lige verilen arada hoca arayışlarını sıklaştırdı ve birçok isim ile görüşme gerçekleştirildi.

SON İDDİA ROBERTO CARLOS

Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğu için son aday ise, sarı-lacivertlilerde futbolcu olarak da forma giyen Brezilyalı efsane Roberto Carlos oldu.

Milliyet'in haberine göre; Fenerbahçeli yöneticilerin, Brezilyalı teknik direktör ile bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.

FENERBAHÇE AÇIKLAMASINDA BULUNMUŞTU

Başarılı çalıştırıcı geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe açıklamasında bulunmuş ve "Önümde sadece iki teklif vardı, Fenerbahçe ve Chelsea. Chelsea'ye transferim gerçekleşmeyince Fenerbahçe ile anlaştım." ifadelerini kullanmıştı. Carlos ayrıca Fenerbahçe- Galatasaray derbilerinin farklı bir seviyede olduğunu söylemişti.

CARLOS'UN KARİYERİ

Inter ve Real Madrid'in yanı sıra Fenerbahçe formasını da giydiği aktif futbol kariyerinde FIFA Dünya Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi, Copa America şampiyonluğu yaşayan Roberto Carlos, Türkiye'de Sivasspor ve Akhisar Belediyespor, Hindistan'da ise Delhi Dynamos'u çalıştırmıştı.

Fenerbahçe\'nin teknik direktörlük için Roberto Carlos\'la görüştüğü iddia edildi

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin teknik direktörlük için Roberto Carlos'la görüştüğü iddia edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Asii: Aykut aykut Aykut 1 1 Yanıtla
  • Celil: Isabetli karar olmaz. R.Carlos disiplinli bir hoca değil , şımarık , her şeyin gırgırında , kendi futbolculuk şöhreti ilerleyen biri... FB ye ilaç olamaz. Vizyonsuz , acemi Ali Koç istifa. Kazma topçularla bile zirveye oynatan Aykut Kocaman) 0 1 Yanıtla
  • Fb: Hadi inşallah 1 0 Yanıtla
  • Asii: Aykut 'dan başkası başarılı olamaz aykut hoca sempatim yok ama başarılar ortada 0 0 Yanıtla
  • ahha: demekki fener bitmiş 0 0 Yanıtla
  • Reşo: Bir BJK olarak Aleksi tavsiye ederim .yönetici dedimi futbolda anlayacak. 0 0 Yanıtla
  • Reşo: Bir BJK olarak Aleksi tavsiye ederim .yönetici dedimi futbolda anlayacak. 0 0 Yanıtla

Advertisement