Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi Şampiyonluğu - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi Şampiyonluğu

Türk Hava Yollar (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi Şampiyonluğu'na ilişkin, "Gerek Türk Hava Yollarının, gerek Türk sporunun Türkiye'nin her alanda çıtasının yükselmesine ettiği liderliğinin bir meyvesini daha aldık.

22.05.2017 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Yollar (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi Şampiyonluğu'na ilişkin, "Gerek Türk Hava Yollarının, gerek Türk sporunun Türkiye'nin her alanda çıtasının yükselmesine ettiği liderliğinin bir meyvesini daha aldık. Fenerbahçe'nin bu başarısı elbette unutulmayacaktır." dedi.

Aycı, THY'nin kurumsal müşterilerine yönelik sadakat programı Turkish Airlines Corporate Club'a üye firmaların, Yapı Kredi ayrıcalığıyla "Turkish Airlines Corporate Club Kartı" kullanmaları ilişkin düzenlenen iş birliği anlaşması sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Aycı, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın, THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali organizasyonunda Yunanistan'ın Olympiakos takımını yenerek tarihinde ilk kez şampiyon olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Fenerbahçe'nin Sinan Erdem gibi muhteşem bir salonda, muhteşem Fenerbahçe taraftarı önünde galip gelerek şampiyon olduğunu hatırlatan Aycı, "Aynı zamanda Türkiye'de herkesin yek vücut olup, Cumhurbaşkanımızdan başlayarak, İstanbul'u yönetim Valimiz, Belediye Başkanımızın, Emniyet Müdürümüzün çok büyük destekleri var. Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu ve ekibi ile Fenerbahçe yönetimini tebrik ediyorum" diye konuştu.

Aycı, Fenerbahçe taraftarına, Fenerbahçeli olmadığı halde dualar ve alkışlarıyla destek veren tüm vatandaşlara, Avrupa'da yaşayan Türklere ve Türkiye için kalbi çarpan Ortadoğu ve farklı ülkelerdeki herkese teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerine her daim destek verdiğini vurgulayan Aycı, şöyle konuştu:

"Gerek Türk Havayollarının, gerek Türk sporunun, Türkiye'nin her alanda çıtasının yükselmesine ettiği liderliğinin bir meyvesini daha aldık. Fenerbahçe'nin bu başarısı elbette unutulmayacaktır. THY olarak başarılarda destek olmaya, Türkiye'nin daha iyi tanıtılmasında destek olacağız. Final Four'u zor günlerde buraya aldık. O zor günlerde güneşin açacağını ve böyle günlerin geleceğini ümit ediyorduk ve bunun için çalışıyorduk. Allah mahcup etmedi, ne mutlu bize. Şunu unutmayalım her türlü meselemizde ülkemizde birlik olduğumuz zaman neler başarabileceğimizin bir örneği dün gece yaşandı. Tarifsiz mutluyuz. Markamıza, hissedarlarımıza, çalışanlarımıza hayırlı olsun. THY Avrupa Ligi Başketbol'da Türk Hava Yolları ile irtifa kazanmaya devam edecek. Fenerbahçe, Efes Pilsen, Darüşşafaka, Beşiktaş ve Galatasaray ile tüm takımlarımızla birlikte Türk Havayolları Avrupa Basketbol Ligi daha güzel, daha seyredilebilir olacak. 2 milyar kişiye ulaşan bir organizasyondan söz ediyoruz. Markalarımızı oraya taşıdık. Dijitalde 750 milyon kişi seyretti. Markalarımızı buraya da taşıdık. Böyle yerlere yükselmek el birliği ve vizyon ile oluyor. Daha nice şampiyonluklar gelecek. Şimdiden Belgrad'daki gelecek yıl yapılacak finali düşünüyoruz."

Aycı, şampiyona akşamında tüm sporculara ve Euroleague yönetimine günün anısına küçük kupalar verdiklerini söyledi.

Euroleague Başkanı Jordi Bartomeu'ya teşekkür eden Aycı, "Avrupa Basketbol Ligi Çin'e yayılıyor. Çin'de taraftarlar toplamaya başlıyor. Bizim için de gelecek Asya'da, Pasifik'te." dedi.

Aycı, THY Euroleague MVP'si olan Ekpe Udoh 1 milyon uçuş mil ödülünü verdiklerini belirterek, Udoh'un bu ödülü oyunu, cesareti ve zekasıyla hak ettiğini ve Fenerbahçe'nin çok kıymetli oyuncuların yanı sıra Zeljko Obradovic gibi efsane bir hocaya sahip olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi Şampiyonluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement