Fenerbahçe'nin Yeni Transferinden Süper Lig Mesajı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin Yeni Transferinden Süper Lig Mesajı

Fenerbahçe\'nin Yeni Transferinden Süper Lig Mesajı

Sözlerine Fenerbahçe camiasına ve Türk halkına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek başlayan Mauricio Isla, "Çok güzel zamanlar geçiriyorum.

19.08.2017 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sözlerine Fenerbahçe camiasına ve Türk halkına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek başlayan Mauricio Isla, "Çok güzel zamanlar geçiriyorum. Başkanımıza, yöneticilerimize, antrenörlerimize teşekkür ederim. Herkes beni sıcak karşıladı. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Adaptasyon sürecim devam ediyor. Hızlı bir şekilde bu süreci atlatmaya çalışıyorum. Yeni bir takıma geldim ve kuşkusuz bir adaptasyon süreci oluyor. Hem Fenerbahçe'ye hem de Şili Milli Takımı'na uzun yıllar hizmet etmek istiyorum." dedi.

Türk futbolu hakkında bilgi sahibi olduğunu da dile getiren Şilili futbolcu "Buraya gelmeden önce Fenerbahçe ile ilgili bilgi sahibiydim. Geçmişte Fenerbahçe forması giyen Şilili futbolcu Maldonado'nun yanı sıra Türkiye'de futbol oynayan Tello'dan dolayı da Türk futbolunu biliyordum. Türk futbolu ile bilgileri zaman zaman onlardan alıyordum. Bana anlatılanları görüyorum. Stadyum ve taraftarlarla ilgili söylenenler duyduklarımla aynı yönde. Kulübün yapısı, tesisler her şey etkileyici. Burada olmaktan dolayı mutluyum" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE LİGİ ZOR VE AGRESİF"

Türkiye'deki futbol yapısının forma giydiği diğer liglere oranla daha agresif ve zorlu olduğunu söyleyen Isla, "Aslında burada çok fazla maç oynamadım ama Göztepe maçında gördüğüm kadarıyla Türkiye agresif ve zorlu bir lig. İngiltere'de Fransa'da ve İtalya'da forma giydim, ancak İtalya bunlardan biraz daha farklıydı, çünkü orada taktik çalışma çok fazla yapılıyordu. Şu anda Türkiye'de oynuyorum ve yeteneklerin üst düzeyde olduğu bir futbol ortamı var" açıklamasında bulundu.

Özellikle disiplin konusundaki hassasiyetini de dile getiren başarılı futbolcu, "Güzel yorumlar duymak mutluluk verici. İtalya'da güzel yıllarım oldu. Özellikle de Udinese'de mutlu olduğum yıllar geçirdim ama bu güzelliklerin sonunda bir sakatlık yaşadım ve her futbolcunun başına gelebilecek bir şey. Ama dediğim gibi güzel yorumlar duymak mutluluk verici. Disiplinimi korumaya çalışıyorum. Tabii disiplinin tek bir oyuncu üzerinde saplanması kıymet teşkil etmez. Önemli olan takım halinde aynı yolda gitmektir. Biz bir grubuz ve grubun disiplini çok önemlidir. Bu üst düzey takımlarda da aynıdır, daha alt tarafta olan takımlarda da." şeklinde konuştu.

Ailesinin her koşulda ve her süreçte yanında olduğunun altını çizen Isla, "Ne zaman konuşma fırsatı bulsam ya da röportaj versem, hayattaki en önemli şeyin aile olduğunu söylerim. Henüz 9-10 yaşlarında futbola başladım ve ailem bu yolda bana çok fazla destek verdi. Her zaman güzel bir seviyeye geleceğimi söylediler. Okul ve antrenmanlardan dolayı pes etme noktasına geldiğim anlarda ailem destek oldu. Bana her zaman yapabileceğimi söylediler." dedi.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ"

Şilili futbolcu, şampiyonluk için sonuna kadar mücadele edeceklerini ise şu şekilde özetledi:

"Türkiye'nin üst düzey takımında forma giyiyor olmaktan dolayı mutluyum. Cagliari'ye de bu yüzden gittim, tekrar üst düzey bir takımda oynamak için. Benim buradaki amacım son derece net; taraftara, yönetime, camiaya istediğini vermek. Bizim hedefimiz Fenerbahçe'yi tekrar olması gerektiği yere götürmektir. Sezonu şampiyonlukla tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'nde olmak için mücadele edeceğiz. Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyoruz. Bu hedefe ulaşmak için her gün yüzde yüzümüzle çalışacağız. Formumuzun en üst seviyesinde olmak için mücadele edeceğiz. Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde olmak için mücadele edeceğiz."

Trabzonspor maçına da değinen Isla "Diğer karşılaşmalara oranla farklı bir maç olacak. Galatasaray ve Beşiktaş maçları da önemli ve kritik maçlar oynayacağımızı düşünüyorum. Biz şu an iyi durumdayız. Evet, üzücü bir mağlubiyet aldık, hatalarımız oldu ama artık o karşılaşma geride kaldı. Şu anda motiveyiz ve taraftarımıza bu galibiyeti armağan etmek istiyoruz." açıklamasında bulundu.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Yeni Transferinden Süper Lig Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement