Fenerbahçe, Perotti ile maç başı ücrete dayalı anlaştı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Perotti ile maç başı ücrete dayalı anlaştı

Fenerbahçe'nin transferin son gününde Roma'dan transfer ettiği Diego Perotti'nin sözleşme detayları netleşti. 2+1 yıllık sözleşme imzalayan 32 yaşındaki Arjantinli yıldız, maç oynadıkça sarı-lacivertlilerden maaş alacak.

07.10.2020 11:15  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübü, yeni transferi Diego Perotti'nin sözleşmesine ilişkin detayları duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Arjantinli futbolcuyla maç başı ücrete dayalı sözleşme imzalandığı belirtildi.

Perotti, tıpki Tolga Ciğerci de olduğu gibi oynadığı maç oranında kulüpten maaş alacak.

"SOSA İLE KONUŞTUM, BANA ANLATTIĞI HER ŞEY ÇOK NETTİ"

Fenerbahçe'yle 2+1 yıllık sözleşme imzalayan 32 yaşındaki futbolcu, imza sonrası yaptığı açıklamada sarı-lacivertli kulübe geldiği için mutlu olduğunu ifade etmişti.

İmza sonrasında FB TV'ye konuşan Perotti, "Bu kadar büyük bir kulübe geldiğim için gururluyum. Benim için burası yeni bir sayfa. Buraya gelmeden önce taraftarla ilgili çok şey gördüm. Bana gösterilen güveni boşa çıkarmamak istiyorum" demişti.

Öte yandan transferi öncesinde vatandaşı Jose Sosa ile görüştüğünü söyleyen Arjantinli futbolcu, "Buraya gelmeden önce Jose Sosa ile konuştum sorular sordum. Bana anlattığı her şey çok netti. Beni ikna etmek için çok fazla şey söylemesine gerek yoktu. Takımla çalışmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe, Perotti ile maç başı ücrete dayalı anlaştı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Perotti ile maç başı ücrete dayalı anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ultrAsi: ulan fenev aldın yaşlıları yine :))) 5 10 Yanıtla Aslan avcısı: Kedicik bak bakalım kimin yaşı yüksek boş sallama , Galatasaray SK 28.9 Fenerbahçe SK 28.3 9 2 ultrAsi: lan kuşşşş biz yaşlıları elimizden çıkarcaz 1 en fazla 2 sene kontratı kalanlar var siz yeni kontrat yaptınız ahahahahaaha acizlikte üstünüze tanımam la fenevvvvvvvvv 6 4
  • ALİ RIZA CİNBOĞA: YA BU HERİF AYNI BANA BENZİYOR YARİNLARDA YARİNLARDA MUTLU GÜNLER VAAAR YARİNLAR BENİM İSTANBUL SENİN ULUDAĞ BENİİİM PALANDÖKEN BENİİİM İSTANBUL SENİİN 1 5 Yanıtla unutma: ERCİYES BENİiiM İSTANBUL SENİN 0 3
  • Rızgar1907: 2 as takım cıkabılır fenerbahçeden ama yinede biz tolgayı izliycez ... 2 1 Yanıtla

Advertisement