Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman: Göztepe'nin Galatasaray'ı Yenme İhtimali Var - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman: Göztepe'nin Galatasaray'ı Yenme İhtimali Var

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 7-0 biten Kardemir Karabükspor maçı sonrası, "Göztepe'nin son maçta Galatasaray'ı yenme ihtimali var" dedi.

14.05.2018 22:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kardemir Karabükspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galibiyet ve şampiyonluk şansını son haftaya taşımalarıyla ilgili konuşan Aykut Kocaman, "Oyuncuların ciddiyeti kadar, Karabükspor'un mental anlamda oyunun dışında olması da önemli oldu. Çünkü bu kadar kolay olmuyor. Olayın farkında olan bir takım vardı, ama 3 gün geç kaldık. Son hafta Galatasaray'ın Göztepe karşısında kaybetmesini bekleyeceğiz. Türk Milli Takımı'nın EURO2016'ya nasıl gittiğini düşünce, umut oluyor. Hayat bu, olabilir de olmayabilir de." dedi.

"GÖZTEPE'NİN GALATASARAY'I YENME İHTİMALİ VAR"

Basın toplantısında şampiyonlukla ilgili sözlerine devam eden Aykut Kocaman,"Rakipler Fenerbahçe'ye daha fazla odaklanıyor, yapacak bir şey yok, bu böyle. Galatasaray mağlup olur ve Başakşehir ile biz kazanırsak, Başakşehir şampiyon olacak. Göztepe'nin normal şartlarda Galatasaray'ı yenme ihtimali var, Akhisarspor'un bizi 3 defa yendiği gibi... Galatasaray'ın deplasmanda 7 mağlubiyet aldığını da unutmamak gerekiyor. Umarım hak eden kazanır. Kazanını tebrik ederim. Umarım Fenerbahçe adıan istediğimiz sonuçlar çıkar." diye konuştu.

"KLİŞELERLE YÜRÜYORUZ"

Fernando ve Roberto Soldado'yu aynı anda oynatmasıyla ilgili sorulan soruya yanıt veren Aykut Kocaman, "Gol ihtiyacının yanı sıra rakibin oyun tarzı nedeniyle iki forvetle sahaya çıkmayı düşündük. İsimleri forvet olunca, çift forvetle oynamışız gibi düşünülüyor ama sezonun yüzde 80'inde çift forvetle oynadık. Klişelerle yürüyoruz." açıklamasını yaptı.

"Fenerbahçe, ligin en çok gol atan takımı, ne söylemek istersiniz?" sorusunu yanıtlayan Aykut Kocaman "Tesadüf!" yanıtını verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman: Göztepe\'nin Galatasaray\'ı Yenme İhtimali Var
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman: Göztepe'nin Galatasaray'ı Yenme İhtimali Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (81)

  • mehmet: Konyasporun Feneri yenme ihtimali daha yüksek 67 1 Yanıtla
  • Bay bilen: Konyanın feneri yenme ihtimali yok mu yoksa herşeyi ayarladınızmı şike şike baba 67 0 Yanıtla
  • SS: Sen Konyayı yen hele bir 65 0 Yanıtla
  • ...: 7 sıfırlık sonuçla averaı yakalayan kocaman ve başkanının bi bildiği var herhalde !! 63 1 Yanıtla
  • Neco: Yine dolap pesinde 62 0 Yanıtla
  • crepe: şikenin habercisi aykut küçükman 56 2 Yanıtla Baba Fingo: şike arıyorsan gs alanya maçına bak .alanya adam gibi oynadı ona lafımız yok ammmaaa bir düdük ligi ve şampiyonluğu belirledi.musleraya kırmızı vede alanyanın penaltısını verse gs dördüncü olurdu.bu arada bjk liyim. sıralama şu şekilde olurdu 1 fb 2 bjk 3 ibb 4 6s 1 3
  • FATİH: 33 HAFTADIR....GEVEZELİK YAPMAYIP İŞİNE ODAKLANSAYDIN....VE AKHİSAR MAÇININ 1 TANESİNİ KAZANABİLSEYDİN....BUGÜN GÖZTEPENİN GALATASARAYI YENEBİLME İHTİMALİ ZEVZEKLİĞİ SENİ İLGİLENDİRİYOR OLMAZDI....GERÇEKTEN Bİ SUS BE ADAM...SUS.....AYRICA GÖZTEPE GALATASARAYI YENEMİYECEK BUNUDA BİL..... 49 2 Yanıtla Cuneyt: helal hocam.. bu aykut 20 yil sonra gs li oldugunu ve icerden feneri curuttugunu soylese inanirim.. 1 0
  • Dogrucu: Fenerbahceli misin? Allah baska keder vermesin.. 46 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement